Animal cut ???
Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99
Animal cut ???
Veoma me zanima da li Animal cut,(koriste ga bilderi i hvale ga do neba),ima stetna dejstva.
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Sre Jan 31, 2007 8:56 pm
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Ned Maj 07, 2006 12:49 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Animal barem oni koji su ga koristili kazu da je najbolji sagorevac na nasem trzistu. On je termogenetik sto znaci da povecava telesnu temperaturu i u toku treninga tera na znojenje. U paketicu ima 9 tableta koje se popiju ujutru na prazan stomak sa jogurtom (da bi zastitili zeludac i jetru) i svaka tableta je posebna na svoj nacin. Posle nekoliko dana moze se uzeti i do 2 paketica dnevno stim sto mora da prodje minimum 6 sati izmedju ta dva paketica. Naravno on ne sagoreva masti tek tako, uz njega mora da se trci ili vozi bicikla ili udara u dzak ili bilo koji kardio trening jer Animal Cuts jedino tako deluje. Iako je ovo najbolji sagorevac nista neces napraviti ukoliko ne regulises ishranu a to je 90% uspeha u mrsavljenju, Animal je samo potpomagac. Izbacis masti i ugljene hidrate a ubacis maksimalo proteinsku hranu. Ne zavaravaj se da ces uz Animal Cuts i trening u teretani nesto postici, mora da se trci.
Help please!
-
- Novi član
- Pridružio se: Čet Apr 03, 2008 10:08 am
Opet
Ali ti sve u tome govori da nevalja moras da popijes jogurt da bi zastitio zeludac i jetru. imam resenje za vase probleme [email protected]
-
- Aktivan član
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Sre Jan 31, 2007 8:56 pm
naprotiv
jogurt tje da zashtiti zheludac ali tje isto tako da bitno smanji resorpciju
te ga ovde ne bi trebalo uzimati jer ako pishe na uputstvu da se prva doza uzima ujutru pre kardia na prazan stomak verovatno je cilj shto brzha apsorpcija sastojaka
ali ipak krknuti celu kesicu sa 9 komada shto je jedna doza na praznu tibu.... ne znam
a ovog herbalajfa obidjite
lik lupa a pritom pokushava da vam uvali neke svoje "preparate"
jogurt tje da zashtiti zheludac ali tje isto tako da bitno smanji resorpciju
te ga ovde ne bi trebalo uzimati jer ako pishe na uputstvu da se prva doza uzima ujutru pre kardia na prazan stomak verovatno je cilj shto brzha apsorpcija sastojaka
ali ipak krknuti celu kesicu sa 9 komada shto je jedna doza na praznu tibu.... ne znam
a ovog herbalajfa obidjite
lik lupa a pritom pokushava da vam uvali neke svoje "preparate"
-
- Aktivan član
Pa po nicku se moze zakljuciti da reklamira neki preparat a da sve ostale kritikuje, to sam primetio.
9 tableta i svaka ima svoju funkciju znaci nije mnogo iako deluje tako. U svim radnjama za suplemente prvo njega preporucuju jer je iz sjajne Animal linije koja ima sve najbolje suplemente.
9 tableta i svaka ima svoju funkciju znaci nije mnogo iako deluje tako. U svim radnjama za suplemente prvo njega preporucuju jer je iz sjajne Animal linije koja ima sve najbolje suplemente.
Help please!
-
- Aktivan član