Aqua Detox

Saznajte sve o nutritivnim svojstvima namirnica koje koristite, podelite svoja iskustva o popularnim dijetama, preparatima, namirnicama, napicima.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99

Odgovori
alexa Va
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Uto Jan 30, 2007 4:50 pm

Aqua Detox

Post od alexa Va »

Istina ili laz? ako ima neko ko se razume, ko je bio na tretmanu, neka javi utiske.
margareta
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Mar 14, 2007 4:41 pm

Post od margareta »

ja sam se bavila istrazivanjem na tu temu. ono do cega sam dosla je da boje koje se javljaju (na kojima se maltene zasniva citava prica) nemaju veze nisacim. dakle, poznato vam je da se u toku tretmana javljaju razne mutne boje, i navosno svakoj boji odgovara odredjena bolest. da to nije tacno saznala sam tako sto sam izmedju ostalog procitala intervju sa zenom koja je smislila ovu spravu....

sto se ostalog tice mislim da nije mjerljivo osim ako su ljudi prosli vise tretmana, pa se nadam da ce se takvi i javiti :wink:
dr ivica
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jul 27, 2006 6:20 pm
Kontakt:

Post od dr ivica »

Ta "terapijska metoda" je potpuni nonsens.
Primarijus dr med. Ivica Zdravkovic, specijalista opste medicine
NEAKTIVAN, osim za savete putem Facebooka.
Korisnikov avatar
minjab
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Mar 16, 2006 12:33 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od minjab »

AQUA DETOX - Prevara ili ne ?
AQUA DETOX. Verovatno niste ni culi za ovaj aparat. Aparat je Britanske proizvodnje i "izvlaci" toksine iz organizma. Tek treba da dodje na nase trziste. Tretman pocinje tako sto stavite noge,do clanaka, u posebnu kadicu u kojoj je mlaka voda. U kadicu se stavlja posebna elektroda (anoda i katoda) sa malo soli, koja svojim radom podstice organizam da luci toksine. Ono sto daje najveci efekat je boja vode posle tretmana koji traje 30 minuta. Boja ima raznih: crna,zelena,crvena,narandzasta...,sve u svemu, mutna kao mulj. Boja navodno kazuje iz kog organa se luce toksini: zelena-iz zuci, narandzasta je masnoca itd. Sve to Vam se cini da je izaslo iz Vas, ali sta je stvarnost?
U vodi dolazi do elektrolize i voda sama po sebi dobija tu boju a tome potpomaze I topljenje elektrode koja stvara mulj. Ono sto je najgore je da je boja vode ista i kad su noge u kadici i kad se vrsi tretman bez nogu.
Prilikom raspitivanja dobijate brosure, kataloge koji su kvalitetno uradjeni, puni doktorskih istrazivanja i naravno bez i jednog potpisa doktora i imena instituta gde je vrseno istrazivanje. Aparat je isto dobro nasminkan tako da vam ni na kraj pameti nece pasti da je to klasicna prevara.
Vise informacija mozete dobiti i na sajtu www.google.com I procitajte sta kaze Gardian I ostali.
Cena aparata je oko 2000 evra a cena tretmana oko 10 evra pa Vi vidite za sta dajete novac!

.................toliko o tome................
veranda
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Apr 19, 2007 10:14 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od veranda »

Uglavnom se ne radujem proleću zbog problema koji mi se javljaju iz godine u godinu, bezvoljnost, umor, teške noge... Imam 32 godine i verujte da se ovo proleće dobro osećam posle nekoliko godina zahvaljujući Aqua Detox-u. Uradila sam 8 tretmana i posle svakog sam se osećala sve bolje i bolje, poboljšao mi se san, noge su mi bile sve manje teške i natečene, osećala sam sve više snage i volje. U početku sam bila skeptik da će mi ovaj aparat pomoć ali na nagovor komšinice, penzionerke, koja ide na tretmane od prošlog leta otišla sam po principu 'ajde i to da probam' i sada bih preporučila svima, meni je neverovatno pomogao. :)
Odgovori