herbalife;dijete

Saznajte sve o nutritivnim svojstvima namirnica koje koristite, podelite svoja iskustva o popularnim dijetama, preparatima, namirnicama, napicima.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99

Jeeej
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Okt 09, 2008 11:12 pm

Post od Jeeej »

Ja koristim Herbalife neko duze vreme i osecam se sjajno. Jela sam sta sam htela i nisam ga pila bas kako treba, vec kad-kad, a opet sam smrsala i sto je jos bolje poboljsalo mi se disanje i kondicija sa cime sam imala problema. Jeste skup, ali kada se podeli sa dnevnim trosenjem para na neke druge nezdrave obroke dobije se skoro ista ili cak manja cena. A i niko nece imati nekog efekta ako popije 1-2 sejka i prezderava se tokom dana. Inace, danas sam radila analizu i masnoca u krvi mi se smanjila sa 30 i nesto na 28% tako da sam upala u zonu dobrog zdravlja :D
Na njihovom sajtu mozete saznati mnogo korisne informacije, a sto se tice ostalih tableta za mrsavljenje, nijedan od tih proizvoda ne spada u Wellness proizvode, a Herbalife spada i rado ga preporucujem
sati
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pet Jan 11, 2008 8:09 pm

Post od sati »

Sta je to sto Wellness proizvode cini posebnim?
Korisnikov avatar
snsara
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Nov 10, 2007 7:58 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od snsara »

Vrlo neobicno Martat da si imala "samo 5 kg viska" a ides po blogovima svih mogucih dijeta. :wink: :wink: :wink: :D :D

Da se iza te 5 ne krije jos jedna 5, pa je to u stvari 55 kg viska :wink: :wink: :wink: :D :D :D Mozda ti to sto si ker pomogne konacno po onoj narodnoj "nece na kera meso" :wink: :wink: :wink: :D :D :D
Svako unese osmeh u moj zivot - neko kad udje a neko kad izadje.

Slika

Slika
Jeeej
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Okt 09, 2008 11:12 pm

Post od Jeeej »

U Wellness spada sve sto ima veze sa zdravim nacinom zivota, sto znaci da su proizvodi provereni i ne sluze samo da bi drugi zaradili pare, a da se ne dobije rezultat
auroraaurora
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Dec 17, 2008 11:40 am

Post od auroraaurora »

Moja sestra prodaje herbalife i ona je zadovoljna herbalife-om.
Korisnikov avatar
sanyalica
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Mar 31, 2008 1:52 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od sanyalica »

Jaooo!! Pa to tvoja sestra? Ko bi rek`o? Bash divna zena! :lol:
Dzabe razni herbalajfi i ostali herbarijumi, ako chovek ne prilagodi i ne redukuje ishranu, ako se ne bavi fizichkom aktivnoshcu i ako mu se ne desi odgovarajuci "kvrc" u glavi! :D
sunny_n
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Jun 15, 2008 1:39 pm

Post od sunny_n »

Ta sestrica bas divna zena, he, he, he... A sto je mrsava! I sve to uz pomoc jednog prirodnog preparata, deco, koji mozete nabaviti uz moju pomoc, a uz konsultaciju sa mojom divnom, dragom sestricom koja ce vam sve lepo objasniti! :roll:
vlajdzo2004
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Jan 31, 2008 10:06 am

SMRSAO SAM 14 KG BEZ GLADOVANJA I DIJETE!

Post od vlajdzo2004 »

SAZNAJTE KAKO SE RESITI SUVISNIH KILOGRAMA I
MASNIH NASLAGA - BEZ GLADOVANJA DIJETE!

Ukoliko ste trazili resenje za svoju prekomernu telesnu tezinu, svoje zdravlje, vitalnost i kondiciju? Ne trazite dalje!

Program zdrave ishrane za sve uzraste i razlicite potrebe:

- za postizanje optimalne telesne tezine - Bez gladovanja i dijete,
- za povecanje telesne tezine
- za odrzavanje telesne tezine
- za regulisanje zdrastvenih problema vezanih uz debljinu,
- za podizanje nivoa energije,
- za odrzavanje vitalnosti i kondicije,
- za ishranu sportista

Ako verujete da hrana vodi do savrsenog zdravlja i vitke linije,
tada pogledajte sajt:

_reklamiranje_

Nemojte vise cekati!
Odmah procitajte navedeni sajt!

info email: _reklamiranje_

Srdacan pozdrav i sve najbolje!
vlajdzo2004
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Jan 31, 2008 10:06 am

SMRSAO 14 KG BEZ GLADOVANJA I DIJETE!

Post od vlajdzo2004 »

SMRSAO SAM 14 KG ZA SAMO 2 MESECA I TO BEZ GLADOVANJA I BEZ IKAKVE DIJETE!

Pogledaj neverovatno svedocanstvo na sajtu:

_reklamiranje_

Srdacan pozdrav!
Millennaa
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Avg 02, 2009 12:46 pm

Post od Millennaa »

Ovako prvo ja sam licno isao na jednu od prezentacija Herbalife i moram priznati da sam se neprijatno osecao dok su ljudi aplaudirali jedni drugima tipa " ja sam ovaj mesec prodao 15 sejkova " i svi kao bravoooooo...
Radi se multilevel kompaniji (ne bas klasicna piramida ali tog tipa) gde svako zaista moze lepo da zaradi, ali jednostavno sve zavisi od tebe , tvojih trgovackih sposobnosti i tvojih distributera, tacnije ljudi koje ti nadjes da rade za tebe, sto ide lako posto to uglavnom postanu tvoji korisnici koji da bi poceli da rade moraju prvo da koriste te iste proizvde.

Potrebno ti je 10000 din za pocetak, a za te pare dobijes proizvode u vrednosti od 13000 din i bukvalno se sve svodi na to da ti i tvoj tim prodate sto vise proizvoda da bi vremenom jedan po jedan napredovali do tipa president tima, a sustina je da probas da prodas bukvalno svima ( mama , tata, baba , deda, tetka , ujna ...) i da ih naravno pre toga izmeris i utvrdis parametre za ( masti , kosti , voda ,metabolizam) a posto naravno niko nije savrsen, ti si tu kao njihov "wellness trener" da im napises herbalife program za njihov napredak sto u gubljenu kilograma sto u jacanju kostiju,redukciji masnih naslaga ili vec nekom drugom problemu koji vaga pokaze...

Prvo 90% tih istih distributera nema pojma o tim proizvodima osim onogo sto pise na deklaraciji pa ne znam da li je bas pametno da njega slusas ili da jednostavno posetis nekoga ko je ucio fakultet da bi postao Nutricionista(ili oni jednostavno nemaju pojma?) a i kakav je nas narod kad oseti pare to najbolje znate, zajebao bi i rodjenu majku... onda price kako su to najbolji proizvodi na svetu i da su cak dobili Nobelovu nagradu i da to uzimaju Nadal , Bekam ,Interov tim, Marija Serifovic (sala mala) i da je taj sejk jedini zvanicno odobreni proizvod kao zamena za obrok uz sve komicnu pricu kako je njegov deda izlecio rak , baba prohodala , cale progledao itd itd....

Iskreno govoreci Herbalife proizvodi nisu nista specijano i jednom recju su preskupi za to sto pruzaju, ali ako malo bolje razmislite i vidite da je to multilevel kompanija gde svako uzima svoj deo kajmaka, nekako je i normalno da proizvodi budu preskupi, inace ne vidim nacin na koji bi se toj firmi isplatilo poslovanje....E sad , ja sam neke prozivode Licno probao posto mi prijateljica radi a za neke sam se raspitao sto na netu sto kod nje za cene/ sastav pa ako pogresim nek me neki "wellness strucnjak" ispravi sto se tice proizvoda ....

Formula 1 Sejk - Prvo moram da kazem da je sejk prijatnog ukusa i mirisa ali nije bas da nisi gladan kako su meni tvrdili uz to zaista dosadi da muckas svako jutro i svako vece.
Druga a jako bitna stvar ovog proizvoda je ta da distributeri u Srbiji uglavno prodaju ovaj preparat tvrdeci kako je to jeftino i da te to ispadne samo 99 din i to sa jogurtom ili mlekom i da je to zdravije a jeftinije od tvog normalnog dorucka. A onda nasednes na tu pricu i kupis sejk ... Uzmes kutiju i pogledas sta pise 21 obrok * 26 grama i sve to za samo 4128 dinara sto je ako se ja dobro razumem u matematiku = 200 dinara po obroku + jogurt ili mleko sto morate priznati i nije tako jeftino i mislim da 250 din po obroku malo ko u Srbiji moze sebi da priusti ...Uz sve to taj isti sejk na 26 grama ima 17 grama proteina plus UH plus multivitamine i minerale sto je smestno ako pogledate ostale proizvode tog tipa npr. (EAS) ...

Sledeci proizvod je Proteinski dodatak - 250 grama proteina - od toga 90% surutka + 10 soja kosta 3220 dinara ...to je nenormalna cena i to sve opravdava ciljnu grupu .... ovo da ponudite nekom sportisi ili coveku koji je ikada uzimao ili posetio neku o prodavnica sa suplementima mislim da se ne bi lepo proveli ...dacu primer Champion Nutrition ima sjajan protein od 2.27 kg za 5000 koji opet nije vrhunska nego neka srednja klasa a 2.27 kg herbalife proteina iznosilo bi 28980 dinara ?!?! Pa vi sad uporedite sta vam se vise isplati...

Omega 3- Omega 3 Herbalife je od 500 mg (90 gel kapsula) - 128 mg EPA 85 mg DHA = 3407 din i o ovome je suvisno trositi reci ali evo moje preporuke i poredjenja ... nrp od twinlab Dr Green omega 3 kosta 1700 pritom su (100 gel kapsula) od 1000 mg EPA 270 mg DHA 180 mg ....znaci duplo jace a duplo jeftinije a ako pitate vaseg distibutera on ce vam reci da su herbalife najbolje omega 3 na svetu.....

Guarana - 60 tableta od 100 mg kosta 2297 dinara ovo je takodje "nenormalno" visoka cena kad za 750 dinara mozete da kupite guaranu od Natrol ili Kofein od od iste firme (ili API) i to pakovanje od 90 tableta i 200 mg ...

Multi vitamninski kompleks - Kosta 1681 dinara uz to je prosecan multi vitamin koji ne vredi ni 500 kinti , 90 tableta koje se uzimaju 3 puta na dan uz obrok sto vam govori o jacini preparata .... a za 1300 dinara mozete uzeti take one multivitamin od Natrol koji u pakovanju ima 60 tableta (2 meseca)

Thermojetics Napitak - Caj cija je osnovna svrha detoksikacij i ciscenje ogranizma uz naravno sagorevanje kalorija koji za osnovne sastojke ima Ekstrakt zelenog caja,Ekstrakt biljke Malva Sylvestris,Ekstrakt kardamona,Ekstrakt korice limuna + manje doze kofeina , guarane ... u sustini neki blazi sagorevac masti cije pakovanje od 50 grama kosta 2600 dinara . Moja skromna preporuka Green Tea Thermogenesis 750 mg kosta 1430 dinara ... radi slicnu stvar i verujem da ce vam isto pomoci ...

RoseOx - Antioksidant - Cena 3348 dinara ... nemam komenar na ovo

I ima tu jos dosta proizvoda i oni se kao i sve druge Americke kompanije ovog tipa bave i kozmetikom, koja je opet najbolja, i tu kremu kad namazes vise nikad ne mozes da ostaris ... pa da ne bi sve nabrajao da zakljucim da po meni Herbalife proizvodi nisu losi, ali su preskupi jer jednostavno u tom lancu i takvom nacinu posovanja (multilevel) previse ljudi zaradjuje i smatram da za te pare mogu da se nadju mnogo povoljniji i uz sve to kvalitetniji proizvodi ....
Poslednja izmena od Millennaa u Ned Avg 02, 2009 12:54 pm, izmenjeno 1 put ukupno.
Millennaa
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Avg 02, 2009 12:46 pm

Post od Millennaa »

Odgovori