Interesuje me gde je najbolje uraditi operaciju katarakte.Konkretno,u pitanju je covek srednjih godina,kome je katarakta vec sazrela.Dobio je uput za gradsku bolnicu,i trebao bi uskoro da ode na operaciju.
Zanima me koliko su lekari u gradskoj bolnici pouzdani,da li je mozda bolje otici na VMA ili u Sveti vid?
Operacija katarkte?
- klio
- Aktivan član
- Pridružio se: Uto Okt 31, 2006 4:47 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Prisustvovala sam operacijama najboljih operatera koje su se medjutim,neslavno zavrsile,bez obzira na vrsnost operatera.To se desi,jer recimo,u toku operacije nastupe komplikacije koje nije bilo moguce predvideti.
Takodje sam prisustvovala operacijama specijalizanata oftalmologije koje su perfektno uradjene.
Sta onda savetovati ? Moj stav je da se covek sa poverenjem prepusti lekaru,i da ne insistira puno na tome da operaciju izvrsi najbolji medju najboljima.
Oprostite ako Vam nisam mogla vise pomoci.
Pozdrav!
Takodje sam prisustvovala operacijama specijalizanata oftalmologije koje su perfektno uradjene.
Sta onda savetovati ? Moj stav je da se covek sa poverenjem prepusti lekaru,i da ne insistira puno na tome da operaciju izvrsi najbolji medju najboljima.
Oprostite ako Vam nisam mogla vise pomoci.
Pozdrav!
Zakazana mi je operacija katarakte na desnom oku na ocnoj klinici u Nisu.
Interesujeme da li se na drzavnim klinikama koristi anestezija kapima i kakav je posleoperativni oporavak?
Da li postoje kasnije neka ogranicenja u normalnim zivotnim aktivnostima?
Da li se vid na operisanom oku potpuno vraca i da li uvek mora i drugo oko da bude zahvaceno kataraktom?
Pozdrav.
Interesujeme da li se na drzavnim klinikama koristi anestezija kapima i kakav je posleoperativni oporavak?
Da li postoje kasnije neka ogranicenja u normalnim zivotnim aktivnostima?
Da li se vid na operisanom oku potpuno vraca i da li uvek mora i drugo oko da bude zahvaceno kataraktom?
Pozdrav.