Synovitis et tenosynovitis

Deo Foruma za sva pitanja iz oblasti oboljenja, traumatskih stanja, tumorskih procesa na koštanom sistemu. Diskusije o ortopedskim hirurškim stanjima, degenerativnom reumatizmu, akutnim i hroničnim oboljenjima koštanog ili zglobnog dela lokomotornog aparata. Saveti o primeni fizikalnih procedura i kineziterapije.

Moderatori: ModeratA, moderato, vlada99

Odgovori
Boris29
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Dec 03, 2008 12:43 pm

Synovitis et tenosynovitis

Post od Boris29 »

Poštovani, potrebna mi je bilo kakva pomoć. Naime, prije mjesec dana počela mi je otijecati šaka u predjelu IV i V prsta praćena jakim bolom od lakta ka prstima. Posjetio sam ortopeda koji mi je postavio dijagnozu "Synovitis et tenosynovitis" postavio gips longetu, terapija Diklofenak amp. 1x1 i.m. 7 dana, Mydocalm tabl. 150mg. 2x1. Terapiju sam koristio 15 dana do kada mi je bila zakazana kontrola. Nakon toga mi je skinuo gips i dao terapiju Rapten Duo tabl. 75mg p.p. fizikalna terapija. Sve to mi ništa nije pomoglo jer ja i dalje imam bolove od lakta prema prstima, otečen IV i V prst i ograničene pokrete sa cijelom šakom. Neznam šta dalje raditi, svaki savjet bi dobro došao. Unaprijed Hvala.
Odgovori