gljivicna infekcija u uvo
gljivicna infekcija u uvo
Svake godine tokom zime mucim se za zacepljenoscu usi. Ovog puta su bili jaki bolovi u desnom uvetu i zacepljenost. Otisao sam kod doktora koji je rekao da imam infekciju i dao mi neke antibiotske kapi za usi. Prije toga isprao 2 puta usi i ocepio ih potpuno a usput su bolovi prosli. Sledeci dan mi je bilo jos gore pa sam se opet javio drugom doktoru koji je rekao da imam gljivice i da mi je doktor dao pogresne kapi tj kapi koje samo pogorsavaju moje stanje. Tako da sam te kapi prestao da uzimam i kupio nove Canesten. Sipam ih 3 puta po 3 na dan. Bolovi su prestali od kad mi je isprao usi ali postoji jedan problem. Kad sipam kapi u desno oboljelo uvo nema sanse da mogu da prodju lezim po nekoliko sati i po cijelu noc ali nema sanse cim se ustanem kapi izadju napolje
. Cim ih uspem zacepi mi se uvo i ne mogu dalje. Pomagajte sto da cinim, kontrola mi je za 7 dana . Da li da isperem uvo hidrogenom kako bi se ocepilo da mogu kapi da prodju? U lijevo uvo kad ih sipam sve je u redu odma prodju u kanal.

Re: gljivicna infekcija u uvo
Pomagajte ljudi!!! Bio sam na kontrolu posle 7 dana uzimanja kapi canesten. Doktor mi je rekao da je bolje ali mene te kapi uopste u usni kanal nijesu ulazile
Rekao sam to doktroru a on kaze da malo glavu ispravim da je ne drzim skrozu lezecem polozaju. Ali meni ni to ne pomaze cim uspem kap zacepi se uvo i ne mogu kapi da prodju nego idu napolje
Pomagajte sto da cinim 

Re: gljivicna infekcija u uvo
20 dana sipam canesten kapi i danas sam opet bio na kontrolu. DOktor kaze da mi je bolje desno uvo ali sam mu rekao da me je lijevo pocelo isto boljeti i rekao je da mu je sumnjivo i da u njega sipam kanesten kapi 7 dana pa na kontrolu dok u desno samo jos 4 dana da sipam. Pojavljuju mi se bijele korice na uvetu. Kaze da sam ga izlijecio ali sumnjam jer kao sto rekoh ni jedna kap nije mogla da udje u uvo