Drage mame,
Svi se slazemo koliko je dobar pedijatar bitan, ako neko zna nekog dobrog pedijatra neka mi preporuci molim vas.Isto tako ako neko zna nekog ko je manje dobar neka kaze da znam molim vas.
pedijatri u d.z 44 novi beograd, da li neko ima preporuku
Moderatori: ModeratA, moderato, vlada99
- dolce-vita
- Stalni član
- Pridružio se: Čet Nov 06, 2008 8:32 pm
-
- Novi član
- Pridružio se: Ned Jan 11, 2009 9:14 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Dobar pedijatar je od krucijalne vaznosti! Ja sam imala srecu da sam jos u trudnoci naletela na dr Brankovica koji je pedijatar u NF. Jako sam zadovoljna!!! Ja sam zelela da bude neko sa jako puno iskustva, neko ko je stara skola, a ko opet prati nove trendove pa zna da izvuce najbolje od oba. On je upravo takav. Jedino sto radi u jednoj privatnoj ordinaciji pa tu dolazi 3 puta nedeljno. Ja kod njega idem na sve bitnije kontrole, kao sto je bila prva, kad mi je sin imao dve nedelje i posle na UZ kukova, sa 1.5 mesec i 5. Na sledeci UZ idemo za kad bude imao 8-9 meseci. Na tim pregledima pitam sve sto me interesuje po pitanju ishrane, kilaze, koze i svega ostalog. Za sve ostalo idem u DZ, vakcinacije i sl. Ja sam u Krivolackoj kod dr Sekularac i zadovoljna sam, ali nista ne uzimam zdravo za gotovo dok se ne konsultujem sa drugim lekarom. neverovatno je kako svako ima razlicite savete, ali opet moras da se odlucis da nekom verujes.
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Sre Okt 29, 2008 10:00 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5