pedijatri u d.z 44 novi beograd, da li neko ima preporuku

Diskusije o razvoju dece, zdravlju i najčešćim dečijim bolestima, prevenciji i lečenju dečijih oboljenja. Sve na jednom mestu što Vam može zatrebati ukoliko imate pitanje o dečijoj anatomini, fiziologiji ili patologiji.

Moderatori: ModeratA, moderato, vlada99

Odgovori
Korisnikov avatar
dolce-vita
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Nov 06, 2008 8:32 pm

pedijatri u d.z 44 novi beograd, da li neko ima preporuku

Post od dolce-vita »

Drage mame,

Svi se slazemo koliko je dobar pedijatar bitan, ako neko zna nekog dobrog pedijatra neka mi preporuci molim vas.Isto tako ako neko zna nekog ko je manje dobar neka kaze da znam molim vas.
thuatha
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Jan 11, 2009 9:14 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od thuatha »

Dobar pedijatar je od krucijalne vaznosti! Ja sam imala srecu da sam jos u trudnoci naletela na dr Brankovica koji je pedijatar u NF. Jako sam zadovoljna!!! Ja sam zelela da bude neko sa jako puno iskustva, neko ko je stara skola, a ko opet prati nove trendove pa zna da izvuce najbolje od oba. On je upravo takav. Jedino sto radi u jednoj privatnoj ordinaciji pa tu dolazi 3 puta nedeljno. Ja kod njega idem na sve bitnije kontrole, kao sto je bila prva, kad mi je sin imao dve nedelje i posle na UZ kukova, sa 1.5 mesec i 5. Na sledeci UZ idemo za kad bude imao 8-9 meseci. Na tim pregledima pitam sve sto me interesuje po pitanju ishrane, kilaze, koze i svega ostalog. Za sve ostalo idem u DZ, vakcinacije i sl. Ja sam u Krivolackoj kod dr Sekularac i zadovoljna sam, ali nista ne uzimam zdravo za gotovo dok se ne konsultujem sa drugim lekarom. neverovatno je kako svako ima razlicite savete, ali opet moras da se odlucis da nekom verujes.
Vanjina mama
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Okt 29, 2008 10:00 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od Vanjina mama »

U DZ Novi Beograd, blok 44, najbolji pedijatar je dr Zagorka Radovic - Krstic. Ima i subspecijalizaciju decije ortopedije i radi uz kukova.
Malo je na svoju ruku, ali bitno je da je vrlo strucna.
Ona vodi i moju cerku od rodjenja.
Odgovori