Od danas popodne imam bol u grudima... Boli me tacno izmedju grudi, uglavnom pri dubokom udisaju i promeni polozaja tela. S vremena na vreme ume bas jako da zaboli cak i kad ne mrdam.
Inace imam 21 godinu, ne pijem, ne pusim, rekreativno se bavim sportom, nista preterano. Imala sam koksaki, prosao bez ostecenja.
Da li neko zna sta bi moglo da bude i jel ozbiljno?
Bol u grudima
Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Uto Dec 27, 2005 6:47 pm
-
- Novi član
- Pridružio se: Čet Sep 11, 2008 6:15 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
-
- Aktivan član
-
- Aktivan član
Kako ne mozes da protumacis? Odmesi lekari nek ti on protumaci. Nemoj da se zezas sa koksakijemIvan.Stojicevic napisao:tako je i meni pocelo pre skoro dva meseca. sada imam dijagnozu micoplasma pneumonie i imam rezultate sa torlaka za coxackie b1-b5 koje ne mogu da protumacim. Na infektologiji su mi putem analize krvi nasli tu pneumoniu. inace , pored bola u grudima jedva sam i disao (tada mi je bilo najgore).
Re: Bol u grudima
Zdravo! Od jutros imam bolove ispod desnog ramena samo kada duboko udahnem, i malo kao i da me boli desna ruka....Da li neko moze da mi kaze sta bi moglo biti, od cega? nije da me mnogo boli,ali me malo strah jer mi se prvi put desava...inace imam 21 godinu....unapred hvala