Bol u grudima

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99

Odgovori
girl_from_nowhere
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Dec 27, 2005 6:47 pm

Bol u grudima

Post od girl_from_nowhere »

Od danas popodne imam bol u grudima... Boli me tacno izmedju grudi, uglavnom pri dubokom udisaju i promeni polozaja tela. S vremena na vreme ume bas jako da zaboli cak i kad ne mrdam.
Inace imam 21 godinu, ne pijem, ne pusim, rekreativno se bavim sportom, nista preterano. Imala sam koksaki, prosao bez ostecenja.

Da li neko zna sta bi moglo da bude i jel ozbiljno?
bumbar
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Jul 10, 2007 11:43 pm

Post od bumbar »

Verovatno je u pitanju prehlada...
Ivan.Stojicevic
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Sep 11, 2008 6:15 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od Ivan.Stojicevic »

tako je i meni pocelo pre skoro dva meseca. sada imam dijagnozu micoplasma pneumonie i imam rezultate sa torlaka za coxackie b1-b5 koje ne mogu da protumacim. Na infektologiji su mi putem analize krvi nasli tu pneumoniu. inace , pored bola u grudima jedva sam i disao (tada mi je bilo najgore).
girl_from_nowhere
Aktivan član
Aktivan član

E ljudi moji necete verovati od cega je bilo-od gasova :lol:

Pozvala sam Hitnu pomoc da pitam sta da radim, pitali su me prvo sta sam jela kad sam rekla sarme od mi rekose da uzmem Gasvan :D Sutradan je proslo i evo sad je sve ok :lol:
girl_from_nowhere
Aktivan član
Aktivan član

Ivan.Stojicevic napisao:tako je i meni pocelo pre skoro dva meseca. sada imam dijagnozu micoplasma pneumonie i imam rezultate sa torlaka za coxackie b1-b5 koje ne mogu da protumacim. Na infektologiji su mi putem analize krvi nasli tu pneumoniu. inace , pored bola u grudima jedva sam i disao (tada mi je bilo najgore).
Kako ne mozes da protumacis? Odmesi lekari nek ti on protumaci. Nemoj da se zezas sa koksakijem
jovana88
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Jun 28, 2010 7:03 pm

Re: Bol u grudima

Post od jovana88 »

Zdravo! Od jutros imam bolove ispod desnog ramena samo kada duboko udahnem, i malo kao i da me boli desna ruka....Da li neko moze da mi kaze sta bi moglo biti, od cega? nije da me mnogo boli,ali me malo strah jer mi se prvi put desava...inace imam 21 godinu....unapred hvala :)
Odgovori