Bubuljice na preponama?
Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99
Bubuljice na preponama?
Mom decku se pojavilo par bubuljica na preponama tacnije na delu iznad penisa tj na donjem stomaku(znaci ne na penisu ni na mosnicama nego iznad) i jako ga boli..kaze da je iz jedne iscedio gnoj a ima par sitnih i jednu vecu koja ga bas boli,mozda je od znoja ali ne znam nikad mu se pre to nije desavalo a inace ne depilira se tako da nema veze sa tim...Od cega to moze biti i sta bi mogao mazati da ga to prodje?
Re: Bubuljice na preponama?
a i nije herpes jer ga ne pece ne svrbi i ne izgleda tako ta veca bubuljica mu je jako crvene boje i velicine jednog veceg dugmeta
isao je kod lekara i rekle je da mu je to cir i prepisala mu gentamicin mast i panklav..i to je pocelo da mu se povlaci medjutim sad se stalno pojavljuju novi izaslo mu je par maltene na istom mestu tj u uoj regiji..Zasto mu se to vraca i kako to da spreci a a dalje maze prepisanu mast?
- tamaraft
- Stalni član
- Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Vraca se poshto je u pitanju infekcija bakterijma!
Redovna higijena, mazanje samo prepisanim kremama, pamuchni ves, sunchanje tog dela ili Bioptron lampom zrachiti.
Redovna higijena, mazanje samo prepisanim kremama, pamuchni ves, sunchanje tog dela ili Bioptron lampom zrachiti.
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
hvala puno..a da li moze i zbog trenja plasim se da u toku sex to mu se malo iziritira i pojavi se?i da li moze meni to da prenese?posto mu je to u predelu donjeg stomaka
- tamaraft
- Stalni član
- Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Naravno da moze od trenja! I ako postoji infekcija moze vam preneti!
Kada se zalechi neka se pobrine za te dlake, bice manje komplikovano oboma tako!
Kada se zalechi neka se pobrine za te dlake, bice manje komplikovano oboma tako!
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
hvala jos jednom jako ste mi pomogli
Zdravo svima. Imam problem sa bubuljicama ispod stomaka( izmedju stomaka i penisa), i ne znam odakle mi. Ne svrbi me, ali me nervira. Sitne su i bele su boje, probao sam da istisnem ali ne moze ( nisu urasle dlake). Nekada prilikom brijanja ih posecem ziletom i namazem kremu sa aloa verom ali nista. moze li mi neko reci sta je u pitanju. Ne znam da li je nesto ozbiljno?