Bubuljice na preponama?

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99

Odgovori
visnjahot
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Čet Jun 17, 2010 11:40 pm

Bubuljice na preponama?

Post od visnjahot »

Mom decku se pojavilo par bubuljica na preponama tacnije na delu iznad penisa tj na donjem stomaku(znaci ne na penisu ni na mosnicama nego iznad) i jako ga boli..kaze da je iz jedne iscedio gnoj a ima par sitnih i jednu vecu koja ga bas boli,mozda je od znoja ali ne znam nikad mu se pre to nije desavalo a inace ne depilira se tako da nema veze sa tim...Od cega to moze biti i sta bi mogao mazati da ga to prodje?
visnjahot
Stalni član
Stalni  član

Re: Bubuljice na preponama?

Post od visnjahot »

a i nije herpes jer ga ne pece ne svrbi i ne izgleda tako ta veca bubuljica mu je jako crvene boje i velicine jednog veceg dugmeta
visnjahot
Stalni član
Stalni  član

Post od visnjahot »

isao je kod lekara i rekle je da mu je to cir i prepisala mu gentamicin mast i panklav..i to je pocelo da mu se povlaci medjutim sad se stalno pojavljuju novi izaslo mu je par maltene na istom mestu tj u uoj regiji..Zasto mu se to vraca i kako to da spreci a a dalje maze prepisanu mast?
Korisnikov avatar
tamaraft
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od tamaraft »

Vraca se poshto je u pitanju infekcija bakterijma!

Redovna higijena, mazanje samo prepisanim kremama, pamuchni ves, sunchanje tog dela ili Bioptron lampom zrachiti.
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
visnjahot
Stalni član
Stalni  član

Post od visnjahot »

hvala puno..a da li moze i zbog trenja plasim se da u toku sex to mu se malo iziritira i pojavi se?i da li moze meni to da prenese?posto mu je to u predelu donjeg stomaka
Korisnikov avatar
tamaraft
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od tamaraft »

Naravno da moze od trenja! I ako postoji infekcija moze vam preneti!

Kada se zalechi neka se pobrine za te dlake, bice manje komplikovano oboma tako!
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
visnjahot
Stalni član
Stalni  član

Post od visnjahot »

hvala jos jednom jako ste mi pomogli
feniks984
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Jul 23, 2013 7:06 pm

Post od feniks984 »

Zdravo svima. Imam problem sa bubuljicama ispod stomaka( izmedju stomaka i penisa), i ne znam odakle mi. Ne svrbi me, ali me nervira. Sitne su i bele su boje, probao sam da istisnem ali ne moze ( nisu urasle dlake). Nekada prilikom brijanja ih posecem ziletom i namazem kremu sa aloa verom ali nista. moze li mi neko reci sta je u pitanju. Ne znam da li je nesto ozbiljno?
Odgovori