bubuljice na preponama
Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99
bubuljice na preponama
izvinjam se ako nisam na pravom mestu postavila temu,imam 29 godina imam problem, koj me plasi i zabrinjava... pre dve tri nedelje su mi prvi put urasle dlake 2 ispod pazuha (moja pastorka koja je sada u pubertetu 12 god) mi je dirala zilete bez mog znanja odakle krecu moji problemi, bila sam kod doktora i cim je video rekao jeda je to od brijanja pila sam antibijotik i to je proslo. :P :) u petak mi se pojavila mala bubuljica na preromama velicine graska i pomalo bolela na dodir ali do danas je porasla kao manji orah jako boli nema beli vrh (malo je mekse pri vrhu) devojka iz apoteke mi je dala flogocid mast mazem od subote popodne nevidim pobolsanje samo raste i nikako da pukne. :oops: :cry: pocela sam da pijem pentraksil ,imunovit i oligovit (mislim da mi je opao imunitet) :( dali da ga bocnem sa iglom i iscedim ? sta da radim ?dali je neko imao ovakav problem ili slican ? u napred hvala! :P
Re: bubuljice na preponama
[quote="ines 81"]izvinjam se ako nisam na pravom mestu postavila temu,imam 29 godina imam problem, koj me plasi i zabrinjava... pre dve tri nedelje su mi prvi put urasle dlake 2 ispod pazuha (moja pastorka koja je sada u pubertetu 12 god) mi je dirala zilete bez mog znanja odakle krecu moji problemi, bila sam kod doktora i cim je video rekao jeda je to od brijanja pila sam antibijotik i to je proslo. :P :) u petak mi se pojavila mala bubuljica na preromama velicine graska i pomalo bolela na dodir ali do danas je porasla kao manji orah jako boli nema beli vrh (malo je mekse pri vrhu) devojka iz apoteke mi je dala flogocid mast mazem od subote popodne nevidim pobolsanje samo raste i nikako da pukne. :oops: :cry: pocela sam da pijem pentraksil ,imunovit i oligovit (mislim da mi je opao imunitet) :( dali da ga bocnem sa iglom i iscedim ? sta da radim ?dali je neko imao ovakav problem ili slican ? u napred hvala! :P[/quote]
[size=150][color=#FF0080]
:-? šta da radim ima li neko neki predlog ?????? :wink: ljudi pisite !!!!!!!!!! :oops: :oops: [/color][/size]
[size=150][color=#FF0080]
:-? šta da radim ima li neko neki predlog ?????? :wink: ljudi pisite !!!!!!!!!! :oops: :oops: [/color][/size]
- tamaraft
- Stalni član
- Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Re: bubuljice na preponama
Nikako nemojte bockati i dirati i bushiti bubuljicu.
Mazite AB mast koju ste dobili i peskirom blago masirajte kada se kupate!
Ako su bubuljice na mestu gde su nekada bile dlake onda je u pitanju urasla dlaka i onda morate da razmislite o nachinu na koji uklanjate dlake u toj regiji! Mozda je bolje da odete na depilaciju ili epilaciju nego da ih brijete ako ste skloni urastanju dlaka!
I svakako brijache, zilete, chetkice, peskire i sve predmete za lichnu i intimnu higijenu drzite na odvojenom mestu, odvojenom od svih ostalih ukucana, mnogi nisu svesni ali to je nacin tako ozbiljnog shirenja infekcija!
Mazite AB mast koju ste dobili i peskirom blago masirajte kada se kupate!
Ako su bubuljice na mestu gde su nekada bile dlake onda je u pitanju urasla dlaka i onda morate da razmislite o nachinu na koji uklanjate dlake u toj regiji! Mozda je bolje da odete na depilaciju ili epilaciju nego da ih brijete ako ste skloni urastanju dlaka!
I svakako brijache, zilete, chetkice, peskire i sve predmete za lichnu i intimnu higijenu drzite na odvojenom mestu, odvojenom od svih ostalih ukucana, mnogi nisu svesni ali to je nacin tako ozbiljnog shirenja infekcija!
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.