didermal

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99

Odgovori
dzibus
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Apr 05, 2006 11:10 pm

didermal

Post od dzibus »

ovo sam poslao na telemedicinu ali mi niko ne odgovara. mozda neko drugi zna nesto o tome....
Imam kozu ne sklonu aknama. Osim na licu. Pojavile su se pre dve godine. Na celu i oko brade. Osrednje je izrazeno, ali opet vidljivo i bolno kada se upale. Prvo sam koristio dercome clear+diferin gel. Nekih pet meseci sto mi je poremetilo skroz kozu. Zatim sam promenio dermatologa i koristio dve ture antibiotika ''na usta'' plus losion sa klindamicinom. Nestale su sve pa se ubrzo ponovo vratile. I konacno kod treceg dermatologa terapija murad-ovim enzimima + ''rucni rad'' + losion sa klindamicinom. To mi je sklonilo upale ali nije i ocistilo. Zatim sam slucajno namazao DIDERMAL Mast galenike. I prijao fenomenalno! Ne samo za bubuljice vec i za PH stanje koze. Medjutim posle par nedelja koriscenja saznao sam da je on navodno '' opasan'' jer je kortikosteroid i da se ne treba korisititi i sl. Rodjak dermatolog mi je svetovao da nastavim sa diferin gelom. Nije jako los ali mislim da ce mi krenuti upale jer mi se lice ljusti, i masti poprilicno tj ne prija mi. Sta da radim i da li smem da koristim taj didermal mast? HVALA NAJLEPSE!!!!!!!!!!!!!!
:)
tiksi
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Apr 08, 2006 3:51 pm

Post od tiksi »

Očigledno da ti mast ne odgovara .Tvoj problem je u tome što nisi otišao u mikrobiološku.Organizam ti verovatno sadrži neku bakteriju.Zato si za ovo vreme imao samo trenutno poboljšanje nakon bilo koje terapije koju si koristio.ZAPAMTI koža je ogledalo čovekovog zdravlja.
Odgovori