Imam kozu ne sklonu aknama. Osim na licu. Pojavile su se pre dve godine. Na celu i oko brade. Osrednje je izrazeno, ali opet vidljivo i bolno kada se upale. Prvo sam koristio dercome clear+diferin gel. Nekih pet meseci sto mi je poremetilo skroz kozu. Zatim sam promenio dermatologa i koristio dve ture antibiotika ''na usta'' plus losion sa klindamicinom. Nestale su sve pa se ubrzo ponovo vratile. I konacno kod treceg dermatologa terapija murad-ovim enzimima + ''rucni rad'' + losion sa klindamicinom. To mi je sklonilo upale ali nije i ocistilo. Zatim sam slucajno namazao DIDERMAL Mast galenike. I prijao fenomenalno! Ne samo za bubuljice vec i za PH stanje koze. Medjutim posle par nedelja koriscenja saznao sam da je on navodno '' opasan'' jer je kortikosteroid i da se ne treba korisititi i sl. Rodjak dermatolog mi je svetovao da nastavim sa diferin gelom. Nije jako los ali mislim da ce mi krenuti upale jer mi se lice ljusti, i masti poprilicno tj ne prija mi. Sta da radim i da li smem da koristim taj didermal mast? HVALA NAJLEPSE!!!!!!!!!!!!!!