GINGKO BILOBA KAPSULE
Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99
GINGKO BILOBA KAPSULE
Šta mislite o njima. Da li ih je neko koristio? Dobila sam od prijatelja iz Nemačke kutiju Gingium tableta sa gingko bilobom ali ne mogu da prevedem uputstvo. Pitase da li postoje kontraindikacije i ko ne sme da ih koristi?
Pre par meseci sam koristila tablete GINKOMAX.
Nisam osecala nikakve kontraidikacije. pila sam ih dva meseca, kao predpripremu za period ucenja, jer ginko utice na bolju prokrvljenost krvnih sudova pa samim tim povecava i koncentraciju, pamcenje..
nisam osetila promenu..madaaa mozda i sada ovo sto i pisem i secam se detalaj nesto znaci..

Nisam osecala nikakve kontraidikacije. pila sam ih dva meseca, kao predpripremu za period ucenja, jer ginko utice na bolju prokrvljenost krvnih sudova pa samim tim povecava i koncentraciju, pamcenje..
nisam osetila promenu..madaaa mozda i sada ovo sto i pisem i secam se detalaj nesto znaci..

moja mama ih pije
Moja majka pije Ginko za probleme vezane za cirkulaciju krvi u mozgu i ne znam da li joj to pomaze ali hvala Dragom Bogu ona je jos ziva mada je po doktorima prije 2 godine trebala....
Da li joj to produzava zivot ili ne ja ne znam ali ona ga pije!
Pozdrav!!!!!!
Da li joj to produzava zivot ili ne ja ne znam ali ona ga pije!
Pozdrav!!!!!!
mojoj mai je u terapiji lek tanakan u cijem sastavu je u stvari ginko!
a mama je imala mozdani udar prosle godine, pa ove dva puta, ali blaze, pa privremenu amneziju..pa ima problem sa vaskularnim sistemom..tako da je to ta logika..
a ipak mislim da ne moze samo jedna stvar da produzi zivot-mora se udariti na svim poljima:
hrana, fizicka kativnost, pozitivan duh..
preventiva je cudo!
no, svakako svako od nas ima sudnji dan..moj tata je umro iznenada, neocekivano, infarkt..ali on nije bas vodio racuna o sebi kako je trebao...kakvi-on ginko nikada ne bi hteo!
a mama je imala mozdani udar prosle godine, pa ove dva puta, ali blaze, pa privremenu amneziju..pa ima problem sa vaskularnim sistemom..tako da je to ta logika..
a ipak mislim da ne moze samo jedna stvar da produzi zivot-mora se udariti na svim poljima:
hrana, fizicka kativnost, pozitivan duh..
preventiva je cudo!
no, svakako svako od nas ima sudnji dan..moj tata je umro iznenada, neocekivano, infarkt..ali on nije bas vodio racuna o sebi kako je trebao...kakvi-on ginko nikada ne bi hteo!
od Ontaria
Draga Pcelice,Gingo ne moze da naskodi jer je na biljnoj bazi i sigurna sam da moze samo da pomogne!Moja je majka imala 2 teska mozdana udara i mnogo manjih i hvala Bogu jos je ziva!
Njeno je stanje od danas do sutra,popravka nema i ne mogu je izleciti i zato pije gingo vec dugo i verujem da je to drzi,naravno skupa sa lekovima.I moj je tata otisao...od treceg infarkta ali posle 2 je imao toliko ostecenje srca da je zahvaljujuci DILKORANU koji ga je odrzavao u zivotu jos 20 godina ziveo do 71 godine zivota.Za njega nije bio Gingo jer ovde je Ginko specificno za cirkulaciju u mozgu,a za srcane probleme nista se ne spominje.Pozdrav!!!!!!!!!!
Njeno je stanje od danas do sutra,popravka nema i ne mogu je izleciti i zato pije gingo vec dugo i verujem da je to drzi,naravno skupa sa lekovima.I moj je tata otisao...od treceg infarkta ali posle 2 je imao toliko ostecenje srca da je zahvaljujuci DILKORANU koji ga je odrzavao u zivotu jos 20 godina ziveo do 71 godine zivota.Za njega nije bio Gingo jer ovde je Ginko specificno za cirkulaciju u mozgu,a za srcane probleme nista se ne spominje.Pozdrav!!!!!!!!!!
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Čet Mar 15, 2007 9:13 pm
ma bre
Ja mogu da vam preporucim Tirozin i DMAE u kombinaciji sa picem Booster. Oa dva se kupuju u prodavnicama sportske prehrane. Nisu bas jeftini od 1200 - 1600 din zavisnosti od firme. Ali da deluju deluju.
Ko zeli da oseti kako izgleda ekstra koncentracija neka proba.
O brzini ucenja da ne govorim.
Ko zeli da oseti kako izgleda ekstra koncentracija neka proba.
O brzini ucenja da ne govorim.
-
- Novi član
- Pridružio se: Pet Jul 05, 2019 8:58 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9