Cao svima, moj decko ima infektivnu mononukleozu...
Njegovi simptomi su poceli 01.01.2010, i temperatura, i upala grla su prestali 20.01.2010, od tad se oseca znatno bolje... Ali i dalje lezi i odmara, i pije lekove po imenu HEPALIP FORTE, oni smanjuju jetru, doktori kazu da ce sledece nedelje mozda u skolu poci... Slezina i jetra su mu uvecane, slezina je pre nekih 10-ak dana bila 17.5 centimetara, ali mislimo da je sada manja... Interesuje me jos koliko dugo necemo moci da imamo odnose? Da li moramo da cekamo da njegov test bude negativan na mononukleozu, ili da se jetra i slezina smanje do odredjene velicine? Nadam se da me razumete. Mnogima je pitanje jadno, ali neki kazu da mesecima necemo smeti da imaomo odnose, pa me zanima sta je zapravo istina. Hvala unapred. Pozz
Infektivna mononukleoza-POMOZITE
Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99
Re: Infektivna mononukleoza-POMOZITE
Samo je potrebno strpljenje.
I jetra i slezina ce se vratiti na na normalnu velicinu, kao i krvni nalazi.
Sve ce biti OK, neka vas decko ide na redovnu kontrolu gde ce mu lekar koji ga prati sve reci.
Ne vidim nikakvu vezu ove bolesti sa polnim odnosima.
Kada bude smeo da ide u skolu, svakako ce smeti da ima i sexulane odnose
i ne vidim zasto bi pitanje bilo jadno
pozdrav
I jetra i slezina ce se vratiti na na normalnu velicinu, kao i krvni nalazi.
Sve ce biti OK, neka vas decko ide na redovnu kontrolu gde ce mu lekar koji ga prati sve reci.
Ne vidim nikakvu vezu ove bolesti sa polnim odnosima.
Kada bude smeo da ide u skolu, svakako ce smeti da ima i sexulane odnose

pozdrav
- tamaraft
- Stalni član
- Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
Pa eto, pitam... Jer navodno, zbog slezine ne bi smelo biti napora, a u odnosima postoji taj fizicki napor... Pa sam se pitala da nece to mozda dovesti do prsnuca slezina, taj napor tokom odnosa... Hvala puno. PozZ