Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.
danas kada sam se tusirao primetio sam da imam nesto kao potkoznu bubuljicu ali mislim da nije to, ili tako nesto ispod pazuha, ispod dlaka, boli na dodir, ali samo na tom jednom mestu gde je ta crvena tackica, velicine kao recimo malo veca bubuljica, ali je pod kozom i boli na pritisak....desni pazuh, recimo da imam to poslednjih 7 dana, ali da sam tek danas primetio neki jaci bol koji j eprobudio moju svest,,
Upaljena lojna/znojna zlezda??? Obrijati pazuh, drzati ga cistim i ne koristiti dezodorans i rollon stickove neko vreme, samo medicinckim benzinom alkoholom povremeno
MACHINE napisao:Upaljena lojna/znojna zlezda??? Obrijati pazuh, drzati ga cistim i ne koristiti dezodorans i rollon stickove neko vreme, samo medicinckim benzinom alkoholom povremeno
moguce, ali sta je medicinski benzin, ja prvi put cujem za to, aj molim te pojasni mi malo
moguce je i to, sad sam primetio kao da se povecala malo i da vise boli, zato sto sam stalno pipko danas, ne znam, moram sutra da odem kod doktora, a to tako mrzim...
ja ti ne bih bas savetovala medicinski benzin, jer je moguce da od njega dobijes svrab posto jako isusuje kozu..ne brini se nista, proci ce to za par dana...samo nemoj nista da cackas i trudi se da bude u tom delu sto manje znoja, ako ta bubuljica eventualno pukne da ne bi doslo do neke manje infekcije...
pozdrav