DO KADA RASTU MUSKARCI????
Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99
DO KADA RASTU MUSKARCI????
Imam 14 godina jos malo cu 15...Treniram kosarku,visok sam 1.97m,dlake na nogama su mi pocele rasti pre 1 ili 1 i po godinu,brkovi pre 5 ili 6 meseci,bradu skoro i ne vidim,pa me zanima do kad mogu rasti i koliko?Hvala!
Re: DO KADA RASTU MUSKARCI????
Ја сам престао са растом у висину са неких 16 година. Неки моју другари су расли и до 24 године.
>
>
>
Ако некоме нисам одговорио као aa_aca,
то је последица блокирања профила и губљења везе са праћеним темама.
Јавите ми се на емаил адресу из профила.
>
>
Ако некоме нисам одговорио као aa_aca,
то је последица блокирања профила и губљења везе са праћеним темама.
Јавите ми се на емаил адресу из профила.
- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
- Kontakt:
Re: DO KADA RASTU MUSKARCI????
Администратор форума ми је блокирао корисничко име aa_aca, а потом и aa aca. С обзиром на то да за такве поступке не постоје објективни разлози, очекујем да ће ми блокирати и овај aaaca. Осим тога, блокирана је адреса прокси сервера преко кога, осим мене, на интернет излази још неколико хиљада рачунара. Мој прокси не могу да заобиђем, а и да могу да решим то питање, остаје проблем сталног гашења мојих налога.
Присиљен сам да до даљњега напустим овај форум, а они који желе да чују моје мишљење увек могу да ми се јаве на емаил адресу aa_aca @ yahoo.com која је записана и у мојим профилима aa_aca, aa aca и aaaca. Ево је и овако:
. Можете и да посетите мој сајт: www. aca. rs.
Поздрављам вас и желим све најбоље.
Аца
Присиљен сам да до даљњега напустим овај форум, а они који желе да чују моје мишљење увек могу да ми се јаве на емаил адресу aa_aca @ yahoo.com која је записана и у мојим профилима aa_aca, aa aca и aaaca. Ево је и овако:

Поздрављам вас и желим све најбоље.
Аца