Postovanje. Imam 24 godine. U poslednje vrijeme mi se javlja veoma iritantan pulsirajuci bol u glavi sa lijeve strane (iznad uha). Prije mjesec ipo sam imao problema sa disanjem i probadanja u plucima pracena nesanicom. Otisao sam kod doktora i odradio mi je detaljan pregled (mislim da se to zove ultrazvuk

), od tih nekih arterija koje vode do mozga i skroz do prostate i besike. Nalaz mi je redovan i pokazalo se da sam zdrav ko drijen

. Naravno ispostavilo se da je to bilo sa psihicke strane, jer sam imao porodicnih problema a pritom sam to veoma tesko podnosio. Psiha je cudo, i kad sam saznao da mi je sve ok i vremenom to "plitko disanje" je nestajalo kao i probadanja na plucima. E sad ja nisam negativan, veoma sam drustven i nikad nijesam ispoljavao nervozu (izgleda da mi se to sve sakupljalo u meni). Najvise me trenutno nervira taj povremeni bol u glavi, i bas me je prepao (izgleda sam hipohondar

), taj bol se ne pojavljuje cesto, ali sve to prati neka cuda pogubljenost iliti iskljucenost u vremenu i prostoru. U tom trenutnku osjecam neku nervozu i blago treperenje tijela, najvise ruku.
Unaprijed se izvinjavam sto sam ovo duze opisao nadam se da Vam nijesam oduzeo puno vremena.