LEK LIRIKA

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99

Odgovori
Aleksandra1988
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Nov 26, 2015 6:54 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9

LEK LIRIKA

Post od Aleksandra1988 »

Postovani,
Patim od gneralizovanog anksioznog poremecaja i panicnih napada vec god i po dana koji su praceni jakim fizickim senzacijama,jutarnjim bolovima u celom telu i ogromnom napetoscu.Bila sam u Palmoticevoj 2 i po meseca,medjutim moja osetljivost na lekove je dovela do toga da mi nisu nasli adekvatnu terapiju.moje stanje je izuzetno lose,a sada mi je doktorka pored Tolvona i Rivoltrila koje pijem u minimalnim dozama ubacila i lek Lirika.Moze li neko da mi kaze nesto ovom leku?pijem ga 2 dana,osecam da me opusta ,ali mi isto tako pravi konfuzije,dozivljavam derealizacije,cudno se osecam.Da li su to nus pojave i hoce li one proci?Ima li neko jos kakav savet kako se izboriti sa ovim poremecajem?Hvala puno!
Dr.Dzindo
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Nov 03, 2015 6:20 pm

Re: LEK LIRIKA

Post od Dr.Dzindo »

Lirika je lijek koji se koristi za lijecenje epilepsije,neuropatske boli i GAP (generaliziranog anksioznog poremecaja).Krece se u kapsulam od 25mg,50mg,75mg,100mg,150mg,200mg,225mg i 300mg.
Nuspojave su uglavnom,vrtoglavica,zbunjenost,otezano mokrenje,pospanost,mutna slika,bolne oci,znojenje,osip,crvenilo po kozi,trzanje misica,ubrzan rad srca...
Opasnosti su kada se konzumira alkohol.Takode se pojavljuje cudan osjecaj kada se uzima Lorazepan i Oksikodon.

aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Kontakt:

Re: LEK LIRIKA

Post od aaaca »

Шта те је довело до паничних напада?
Odgovori