Lekovi za smirenje na biljnoj bazi

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99

Odgovori
Monika92
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Maj 19, 2015 3:11 pm

Lekovi za smirenje na biljnoj bazi

Post od Monika92 »

Postovani, ako neko moze da mi pomogne...
Trudna sam po drugi put a prvo dete mi uskoro puni 2god. E sad, posto je jos mali i ne moze sve da razume, a i muz ga je razmazio, cesto nam je on uzrok svadje. U vaspitanju sam malo strozija , a muz mu popusta i tako mi se pred njim suprotstavlja, verbalno naravno, pa me dete kasnije ne slusa. Ponekad progutam sve i idem dalje, ali cesto se posvadjamo do te mere da se rasplacem. Zbog toga mi je nekada stvarno potreban neki sedativ. Cula sam da su Persen i Bedoksin na biljnoj bazi i vitamin B6, pa ako moze savet koji da uzmem?

Izvinite na dugom postu i hvala Vam na pomoci! :)

Monika92
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Kontakt:

Re: Lekovi za smirenje na biljnoj bazi

Post od aaaca »

Баш ми је жао што ти се то дешава у породици. Персен некима помаже а неке само умртви али не опусти. Бедоксин управо јесте витамин Б6. Он је одличан за регенерацију нерава али није за опуштање. Можеш да пробаш јер не може да шкоди.

Треба да пробаш са валеријаном. Мени је помогао Сентис кога производи Бионика. Он садржи само валеријану. Можеш да пробаш и неке капи валеријане. Сваки препарат делује различито, што мислим да највише зависи од тренутног квалитета самог препарата.

Иначе, мислим да би требала да поразговараш са мужем, наравно када дете није код куће. Треба да се договорите како да га васпитавате.

Пошто ми делује да је твој муж незрео, вероватно неће хтети да се договори. Онда ти само остаје да му кажеш да убудуће буде по његовом. Зашто? Двоструким аршинима ћете направити веома конфликтно дете. Ако само буде онако како отац каже, ситуација ће да буде боља. Само је потребно да пређеш преко својих ставова, ако можеш. Бар ћеш сачувати своје здравље јер се нећеш нервирати и свађати.
Odgovori