Masna tkiva po celom telu
Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99
Masna tkiva po celom telu
Postovani nova sam na forumu malo se teze snalazim.imam problem sa masnim tkivom duze vreme.isla sam doktoru kaze samo da se seku.dal neko zna imali drugi lek
Re: Masna tkiva po celom telu
Чини ми се да нема другог лека. Мада, обично се чека да се масно ткиво упали па га тек онда оперишу. Можеш да пробаш да га мажеш кремом Флогоцид или, ако не помогне, кремом Ихтиол-камфор. Наносе се дебљи слојеви и ставља газа преко. Не може да штети, а може да помогне.
Hvala aco na odgovoru
Ja sam operisao velika potkozna masna tkiva pre par godina(nisu bila upaljena). Da li taj ihtiol-kamfor moze da utice na smanjenje ili nestajanje masnog tkiva ili samo da smanji zapaljenje ako se pojavi?
Он је за све и свашта. За чиреве и свакакве проблеме са кожом. Искрено, нисам пробао масно ткиво с њим да третирам. Свакако не може да шкоди. Та се крема некада могла купити само у пољопривредним апотекама исто као и Флогоцид.
На знам да ли би побољшање метаболизма масти помогло у спречавању генерисања масног ткива. Кога не мрзи може на дуже стазе да проба са коришћењем квалитетног јабуковог сирћета. Два до три пута дневно после јела (али не после јогурта) треба попити следећи напитак: два деци воде, супена кашика јабуковог сирћета и по жељи кашичица меда који треба лепо размућкати. Вероватно би дало резултата после годину дана. Међутим, једно је сигурно. При свакодневном коришћењу овог напитка, скоро да је немогуће добити упалу мишића.
На знам да ли би побољшање метаболизма масти помогло у спречавању генерисања масног ткива. Кога не мрзи може на дуже стазе да проба са коришћењем квалитетног јабуковог сирћета. Два до три пута дневно после јела (али не после јогурта) треба попити следећи напитак: два деци воде, супена кашика јабуковог сирћета и по жељи кашичица меда који треба лепо размућкати. Вероватно би дало резултата после годину дана. Међутим, једно је сигурно. При свакодневном коришћењу овог напитка, скоро да је немогуће добити упалу мишића.