Masna tkiva po celom telu

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99

Odgovori
Emica64
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Dec 19, 2012 9:49 pm

Masna tkiva po celom telu

Post od Emica64 »

Postovani nova sam na forumu malo se teze snalazim.imam problem sa masnim tkivom duze vreme.isla sam doktoru kaze samo da se seku.dal neko zna imali drugi lek
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Dec 13, 2012 2:42 pm
Kontakt:

Re: Masna tkiva po celom telu

Post od aa_aca »

Чини ми се да нема другог лека. Мада, обично се чека да се масно ткиво упали па га тек онда оперишу. Можеш да пробаш да га мажеш кремом Флогоцид или, ако не помогне, кремом Ихтиол-камфор. Наносе се дебљи слојеви и ставља газа преко. Не може да штети, а може да помогне.
Emica64
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Dec 19, 2012 9:49 pm

Post od Emica64 »

Hvala aco na odgovoru
ft1p
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Jan 04, 2013 8:37 am

Post od ft1p »

Ja sam operisao velika potkozna masna tkiva pre par godina(nisu bila upaljena). Da li taj ihtiol-kamfor moze da utice na smanjenje ili nestajanje masnog tkiva ili samo da smanji zapaljenje ako se pojavi?
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Dec 13, 2012 2:42 pm
Kontakt:

Post od aa_aca »

Он је за све и свашта. За чиреве и свакакве проблеме са кожом. Искрено, нисам пробао масно ткиво с њим да третирам. Свакако не може да шкоди. Та се крема некада могла купити само у пољопривредним апотекама исто као и Флогоцид.

На знам да ли би побољшање метаболизма масти помогло у спречавању генерисања масног ткива. Кога не мрзи може на дуже стазе да проба са коришћењем квалитетног јабуковог сирћета. Два до три пута дневно после јела (али не после јогурта) треба попити следећи напитак: два деци воде, супена кашика јабуковог сирћета и по жељи кашичица меда који треба лепо размућкати. Вероватно би дало резултата после годину дана. Међутим, једно је сигурно. При свакодневном коришћењу овог напитка, скоро да је немогуће добити упалу мишића.
Odgovori