Ne mogu duboko da udahnem !!!Pomoc!!!

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99

Odgovori
milosseg
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Jul 21, 2006 11:25 pm

Ne mogu duboko da udahnem !!!Pomoc!!!

Post od milosseg »

Postovanje,
Pre pet dana sam osetio da ne mogu da udahnem vazduh do kraja , ili ti punim plucima.
Konstantno , tokom citavog dana imam osecaj da nemam dovoljno vazduha. Ovaj osecaj me izludjuje !!! Dovodi me u anksiozne napade, tako da sam osmog na noc zavrsio u hitnoj pomoci. EKG je bio uredu , slusali su mi pluca stetoskopom , sve je satro OK. Da malo pojasnim , kada krenem sa udahom kao da se negde u stomaku udisaj prekine i ne dozvoljava mi da napunim pluca. Ovaj osecaj me navodi da konstatno pokusavam da "napunim" pluca ,sto mi uspe jednom u dvesta puta , svaki neuspeli pokusaj me cini anksioznim , zaista vise nego neugodan osecaj. Kako krene da smrkava anksioznos se povecava tako da vec cetvrto vece pijem lekove za smirenje ne bi li mogao da zaspim !
Takodje sam primetio, da kada manje mislim o tome da bolje disem tj. imam vise uspesnih udisaja.
MOLIM ZA POMOC!!! ZIVOT MI SE PRETVARA U PAKAO !
vasa
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Jul 12, 2005 1:46 pm

Re: Ne mogu duboko da udahnem !!!Pomoc!!!

Post od vasa »

opusteno
Taj problem nije nesto sto se ne moze popraviti, samo ti obavezno otidji kod neuropsihijatra i budi strpljiv--treba vremena da ti lekovi dovedu organizam i nervni sistem u normalu. Takodje treba i sam da sto vise provodis vremena napolju, u nekom drustvu koje ce ti odvuci paznju od toga.
SVAKO DOBRO
Odgovori