Monural

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99

shizika
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Sep 03, 2006 10:09 pm

Monural

Post od shizika »

Posle gomile antibiotika sam dobila monural kao krajnji lek za lecenje e. coli i treblo bi ponovo da uradim urinukulturu. Da li bi posle monurala trebalo da sacekam neko vreme pre nego sto dam urin ili to mogu da uradim vec sledeceg dana? p0zdrav.
shizika
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Sep 03, 2006 10:09 pm

Post od shizika »

hvala na odgovoru. bas ste mi pomogli.
Korisnikov avatar
minjab
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Mar 16, 2006 12:33 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od minjab »

Posle svakog antibiotika (moje laičko mišljenje) ,mora da se sačeka da bi se organizam ''očistio'' i da bi ta slika bila realna. Obično su preporučivali 4-5 dana pa ponoviti analize. :wink:
majja
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jan 26, 2006 10:57 pm

Post od majja »

Slazem se u potpunosti!!! :wink:

Shizika, nemoj da se ljutis.........mozda niko nije znao, a oni koji znaju, nisu videli tvoje pitanje! :wink:
Korisnikov avatar
minjab
Stalni član
Stalni član

Post od minjab »

Ma nije ni čudo što se sve manje i manje ljudi javlja ,pa gledam po sebi koliko sam visila na ovom sajtu (postala sam jedno vreme ovisnik :o ,)sad mi je muka od toga što se koje kakve gluposti tipa spama ubacuju.Tako da obratite pažnju i po imenima nema više ljudi koji su se ranije stalno oglašavali. :wink:
Korisnikov avatar
minjab
Stalni član
Stalni član

Post od minjab »

Eeeeee,a što sam ja ceo prethodni post ispisala.... :oops:
pa da bih oplela po kvalitetu,ažurnosti i svemu ostalom na sajtu koji ke opet podvlačim prepušten .........sam sebi.Nigde administratora ,bar da se oglasi :evil:
E odoh sad ,da ne zaboravim šta sam počela da radim ,jer me ovo baš i ne interesuje više :wink: tj.postaje monotono da čitamo one gluposti. :wink: (ne mislim na probleme ljudi koji se javljuju ,zašta je prvenstveno sajt i postavljen)
majja
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jan 26, 2006 10:57 pm

Post od majja »

Mozda je na moru??!! Jos uvek je leto.........al nemoj da se nerviras, vidis po samom naslovu sta je i jednostavno ne otvars temu!! :wink:
dr ivica
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jul 27, 2006 6:20 pm
Kontakt:

Bolji forum = drugi forum...?

Post od dr ivica »

Postovane,

Ja sam posle samo par sedmica zakljucio da bi verovatno najbolje bilo da sam otvorim ovakav forum i pozovem sve redovne posetioce da predju na njega, jer ovde je zaista spam-a preko svake mere, vidi se da je forum neadministriran. Ali, nemam vremena za to. Ukoliko se neko seti da otvori slican forum, neka javi, preci cu tamo. i jos jedno - poruke ostaju neodgovorene jer su "rubrike" malo nelogicno podeljene. Licno, podelio bih ceo forum na mnogo manje rubrika, kao u primarnoj zdravstvnoj zastiti: opsta medicina, pedijatrija, ginekologija. Kraj. Sve ostalo je prekomplikovano...

Pozdrav.
Primarijus dr med. Ivica Zdravkovic, specijalista opste medicine
NEAKTIVAN, osim za savete putem Facebooka.
Korisnikov avatar
minjab
Stalni član
Stalni član

Post od minjab »

Pa ...........šta čekate doktore :P ? Pa ljudi koje zaista nešto interesuje ovde stvarno ne znam šta više mogu da nadju.......zar nisam u pravu?
A iskreno i polovina onih koji se jave da odgovore samo što ne reže (grrrrrrrrr) od ljubaznosti...Stvarno fali neko mesto gde narod može da se obrati a i ideja Vam je super ,o podeli i parcelisanju foruma ,pa evo ja se javljam kao volonter :wink: .
dr ivica
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jul 27, 2006 6:20 pm
Kontakt:

Post od dr ivica »

Postovana,

Ovaj je frum besplatan, lako mozete (ako se iole razumete u komjutere, a verujem da je tako) da podignete slican forum za pola sata. Uradite to, nazovite ga malo drugacije (na primer, lekar.co.sr) i ja cu ODMAH preci na taj forum, jer uprkos svoj svojoj zelji da odgovorom ili savetom pomognem koliko mogu, ne stizem zbog rasutosti tema, spam poruka i slicno. Postanite administrator foruma, siguran sam da ce velika vecina ljudi koji su redovni na forumu preci tamo - jer o ovom forumu ocigledno niko vise ne vodi racuna. Ili neka se javi onaj ko ima password, pa neka nekome od nas zainteresovani preda isti, da ocistimo forum od spam-a i preuredimo ga kako bi postao funkcionalniji.
Primarijus dr med. Ivica Zdravkovic, specijalista opste medicine
NEAKTIVAN, osim za savete putem Facebooka.
gogi999
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Okt 09, 2008 9:57 pm

Re: Monural

Post od gogi999 »

Molim Vas za iskustva u vezi Monurala.

Imam pesak, povecan CRP * 12,96 *I bolove i dr je prepisao Monural. Jel to samo jednokratno lecenje bez drugh antibiotika_
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Kontakt:

Re: Monural

Post od aaaca »

Не знам за Монурал али антибиотици се у принципу дају да спрече инфекцију бубрега.

Треба да пијеш много воде, најбоље Пролом.
Odgovori