nesto kao bradavice na penisu

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99

Odgovori
nenad933
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Nov 28, 2012 8:14 am

nesto kao bradavice na penisu

Post od nenad933 »

Ispod pecurke(penisa) pojavile su mi se 5 nazovimo bradavica..i jedna na glavi...da li ima resenja ??da li neko ima predstavu sta je to i od cega je ?
Milan***
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Avg 08, 2009 4:41 pm

Re: nesto kao bradavice na penisu

Post od Milan*** »

Jel si imao nezasticeni odnos? Ako je tako, moguce da su kondilomi.
nenad933
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Nov 28, 2012 8:14 am

Re: nesto kao bradavice na penisu

Post od nenad933 »

Nisam imao nezasticeni odnos..ali vec duze vreme imam problem sa crvenilom,svrabom,i perutanjem testisa,perutanje se sirilo i po celom penisu osim glave,na glavi sam imao svrab,crvene tackice i belu vodicu koja smrdi..vec duze vreme nisam mazao nista,samo redovno perem i sada su mi se pojavile te kao bradavice...imam i na testisima jednu...

druze,evo ti i ovaj problem ako mozes da mi pomognes..

Postovani,Imam crvenilo na testisima,jak svrab i perutanje koze ...taj problem imam vec 2 godine..u pocetku sam ja svojerucno mazao svakojakim kremama i nije pomagalo,kada sam otiso kod doktora prepisivali su mi sinoderm,daktanol,triderm i sve je to pomagalo ali samo privremeno,problem se opet vracao...sada par meseca nisam nista mazao,samo redovno ispiram..kada isperem ostaje samo cvenilo ali posle par casova se tu napravi smezurana suva kozica koja me svrbi,dok spavam ja se mahinalno cesam i skidam kozicu ,ispod te kozice je vodica,svrab se siri do cmara.. a perutanje i do penisa.. Unapred hvala
Odgovori