Dobila sam ove tbl da ih ''mrvim'' na ''infeciju'' koju imam ustima,koja se samo siri,na sta dobijem odgovor da je ok.
Uput za specijalistu po doktorci mi ne treba,jer mi on ne moze pomoci.
Vadila sam krv i urin sam nosila na analizu,i nisam se proslavila rezultatima nesto(vidi se da je ili preko ili ispod one liste dozvoljenog)i u urinu imaju nekakvi kristali,mada po njoj sve je ok.
Da li da koristim uopste te tbl ili ne,posto pise u upustvu da je to lek za lecenje infekcija creva.
Hvala!
Nystatin
Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99
- Ivanna Kraljica
- Aktivan član
- Pridružio se: Ned Feb 22, 2009 9:28 pm
- Kontakt:
- tamaraft
- Stalni član
- Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Re: Nystatin
U pitanju je lek koji se ne koristi samo za lechenje oboljenja creva!
Vise o leku: http://www.healthbosnia.com/lijeci/nystatin.htm
Da li ste koristili prvo kapi za oralnu upotrebu?
Mozete kupiti u apoteci bez recepta, koristi se 7 dana od trenutka rastvaranja sa vodom u apoteci.
I kakvu infekciju imate po zakljuchku vaseg lekara? Candida? Jezik, grlo, cela usna duplja?
Izbegavajte gazirana pica, proste secere, namirnice pune skroba generalno dok koristite ovaj lek! I trudite se da sredite bioritam, spavanja bar 8 sati! Sve infekcije gljivicama su posledica pada imuniteta i loshe ishrane, stresa. Ako imate velike stresove u ovom periodu potrudite se da ih umanjite nekako.
Mozete kupiti u apoteci bez recepta, koristi se 7 dana od trenutka rastvaranja sa vodom u apoteci.
I kakvu infekciju imate po zakljuchku vaseg lekara? Candida? Jezik, grlo, cela usna duplja?
Izbegavajte gazirana pica, proste secere, namirnice pune skroba generalno dok koristite ovaj lek! I trudite se da sredite bioritam, spavanja bar 8 sati! Sve infekcije gljivicama su posledica pada imuniteta i loshe ishrane, stresa. Ako imate velike stresove u ovom periodu potrudite se da ih umanjite nekako.
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
- Ivanna Kraljica
- Aktivan član
- Kontakt:
ja nemam konstataciju,ona samo daje lekove nznm ni na osnovu cegatamaraft napisao:U pitanju je lek koji se ne koristi samo za lechenje oboljenja creva!
doduse konstatovala je da ne citma vise nista na netu jer previse znam
ja nemam infekciju,vec verovatno kako nagadjamo se radi o upali pljuvacne zlezde,posto je iskocilo tako nesto,i onda od enbecina i aciklovira je raslo jos vise
ne pijem gazirana pica,biroitam mi je sredjen
i nznm kako je konstatovala da imam gljivice,uopste mi nije jasno
a meni je od ovih lekova muka uzasno,i ne mogu da jedem nista ni da pijem
nisam pametna,ne znam sta da radim,uput za specijalistu ne da
- Slavko_slavko
- Stalni član
- Pridružio se: Sre Jun 24, 2009 1:51 pm
kakav ti je jezik i usna duplja uopste?
- Ivanna Kraljica
- Aktivan član