Podrhtavanje ispod desnog rebra i bol levom delu abdomena

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99

Odgovori
NamelesS
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Jul 25, 2007 12:07 am

Podrhtavanje ispod desnog rebra i bol levom delu abdomena

Post od NamelesS »

Imam problem sa podrhtavanjem ispod desnog rebra,nije bol,nego sa vremena na vreme osetim da mi nesto ispod desnih rebara drhti,ali ubrzo potom prestane.Ponekad se javi par puta u toku dana ali ne traje dugo.To mi se pojavilo pre oko 3 meseca i nakon par nedelja je prestalo samo od sebe,ali je pre nedelju dana opet pocelo.Ne pojavljuje se svaki dan,nego sa vremena na vreme i to najcese kada sam fizicki opusten.
Pre nekih pola godine sam imao neki problem sa jetrom jer me boleo stomak,uradio sam analizu krvi tada i rekli su mi da sam navodno prelezao zuticu.I tada je prestalo.Uradili su mi ultrazvuk i procenili da je sve dobro,i nadao sam se da jeste.Ali se onda pojavilo ovo podrhtavanje sto me je zabrinulo.

Nesto ranije pre nego sto mi se pojavilo ponovo podrhtavanje(pre nekih 2 nedelje) poceo je neki tup bol u levom delu stomaka,u nivou karlice,pocne pomalo pa prestane.Bol nije jak,samo ume da smeta.Ne javlja se u nekom odredjenom intervalu (mislim na pre i posle jela,ne zavisi od toga).

Sto se tice propratnih reakcija-nema ih.Kilaza mi je ista,imam apetit,nisam pobledeo i tako to,samo imam ova dva 'smetala'.
Imam 18 god i ovo me poprilicno zabrinjava,veoma bih cenio neko strucno miljenje o tome sta mi se desava.
Hvala
dr ivica
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jul 27, 2006 6:20 pm
Kontakt:

Post od dr ivica »

Ovo moze da bude simptomatologija debelog creva, poprecnog i silaznog dela.
Primarijus dr med. Ivica Zdravkovic, specijalista opste medicine
NEAKTIVAN, osim za savete putem Facebooka.
NamelesS
Novi član
Novi član

Post od NamelesS »

Heh,lepo,koliko mi glava zavisi od toga? :D
Jel opasno?
dr ivica
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jul 27, 2006 6:20 pm
Kontakt:

Post od dr ivica »

Ako ne gubiote u kilazi, nemate krvave stolice, imate normalnu krvnu sliku, normalnu sedimentaciju, normalan UZ abdomena - simptomi ne bi trebaloda Vas brinu. Zato, da ste moj pacijent, uradili bi sve ovo, a ptom, ako je sve u redu, lecili bi sipmtomatski tegobe, koje podsecaju i na disfunkciju debelog creva.

Pozdrav!
Primarijus dr med. Ivica Zdravkovic, specijalista opste medicine
NEAKTIVAN, osim za savete putem Facebooka.
NamelesS
Novi član
Novi član

Post od NamelesS »

Hvala na pomoci :D
Odgovori