Pukao kapilar u oku. Pomozite mi :)

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99

Odgovori
Drug Kondor
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Jan 24, 2013 12:02 pm

Pukao kapilar u oku. Pomozite mi :)

Post od Drug Kondor »

E ovako prekljuce sam imao malu ali znatno crvenu kako da kazem liniju krvi na oku. Sledece jutro sam se probudio i shvatio sam da se krv razlilza tj. da mi je pukao kapilar. Tek nedavno sam se izlecio od mononukleoze. Ovoga jutra sam shvatio da je mrlja krvi na oku za nijansu pobledela i uvecala se. Doktorka mi je rekla da to nije nista strasno i da ce proci s vremenom ali mi nije nista prepisala.

Da li postoji neki nacin na koji bih mogao da suzbijem tu krv da sto pre nestane iz oka. Imam 15 godina i moram da napomenem da sam u poslednje vreme veoma dugo boravio ispred racunara i TV-a. Postovanje :)
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Dec 13, 2012 2:42 pm
Kontakt:

Re: Pukao kapilar u oku. Pomozite mi :)

Post od aa_aca »

Друже Кондоре, нема ти лека. Сачекај да се само ресорбује. Ако имаш неке нелагодности у оку, можеш да узмеш вештачке сузе али неке квалитетне. Можеш и за спавање да користиш Corneregel или Vidisic гел.

Чувај очи, требаће ти у животу.
Drug Kondor
Novi član
Novi član

Post od Drug Kondor »

aa_aca napisao:Друже Кондоре, нема ти лека. Сачекај да се само ресорбује. Ако имаш неке нелагодности у оку, можеш да узмеш вештачке сузе али неке квалитетне. Можеш и за спавање да користиш Corneregel или Vidisic гел.

Чувај очи, требаће ти у животу.
Moram ih cuvati ko ce ako necu ja :) uzeo sam endecin mast za oci i stavljam i tako :) Hvala na savetu :D
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od aa_aca »

Надам се да ти је очни лекар рекао да узмеш Енбецин јер је то антибиотик и не треба га тек тако користити.
Drug Kondor
Novi član
Novi član

Post od Drug Kondor »

aa_aca napisao:Надам се да ти је очни лекар рекао да узмеш Енбецин јер је то антибиотик и не треба га тек тако користити.
Nije mi prepisao ali mislim da mi nece skoditi jednom ujutru i uvece :)
vasa
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Jul 12, 2005 1:46 pm

Post od vasa »

Ni ja ti ne preporucujem da koristis antibiotsku mast samoinicijativno--ja sam imao lose iskustvo sa tim..kad ti vec doktor nista nije preporucio ja bih se slozio sa acom da uzmes vestacke suze ili barem da svako par sati ispiras oko hladnom vodom-meni to pomaze.
Srecno
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od aa_aca »

Немој чесмовачу због хлора и којечега још. За испирање очију много је бољи обичан физиолошки раствор.
Odgovori