sex bez zastite

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99

Odgovori
milosjankovic147
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Feb 17, 2011 4:21 pm

sex bez zastite

Post od milosjankovic147 »

dakle spavao sam sa devojkom bez zastite. iako nisam svrsio interesuje me kolika je verovatnoca da ona ostane trudna.
pitanje postavljam iz razloga sto odredjena kolicina tecnosti ( da li je to sperma ) izadje u toku sexa pre svrsavanja

hvala unapred
Korisnikov avatar
tamaraft
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Re: sex bez zastite

Post od tamaraft »

verovatnocu vam niko na ovom svetu ne moze izrachunati posto niko na ovom svetu ne zna koliko uz vasu presemenu tecnost izadje i spermatozoida i niko ne zna u kom je periodu ciklusa osoba sa kojom ste imali odnos!
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
milosjankovic147
Novi član
Novi član

sex smo imali dan dva posle menstruacije. nisam trazio tacan broj vec onako uopsteno nesto da mi kazete
milosjankovic147
Novi član
Novi član

mozda nisam lepo postavio pitanje. hteo sam da mi uporedite sanse za trudnocu kao da sam svrsio i ovako. da li su ravnopravne?
sta kazu knjige, valjda postoji nesto o tome?
izvinjavam se ali slabo se razumem u medicinu. zato sam tu da pitam
Cat
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Sep 16, 2005 9:05 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od Cat »

Ništa ti to ne znači. Po onome što sam ja čitala, tvrde da kod prekinutog snošaja zatrudni svaka četvrta-peta devojka. Ali ti i dalje ne možeš znati da li će tvoja devojka biti broj 1, 2, 3, 4 ili taj baksuzni broj 5. Dakle, ako niste u mogućnosti da imate decu, pamet u glavu.
Dr011
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jan 15, 2009 6:10 pm

Post od Dr011 »

i bez ejakulacije iz penisa se od pocetka stanja uzbudjenosti normalno luci presemena tecnost u koju mogu da zalutaju spermatozoidi i tako dodje do oplodjenja...naravno da je verovatnoca da se to desi daleko manja nego kada se ejakulira u vaginu, ali ipak postoji, tako da je neophodno uvek primenjivati mere kontracepcije kada se ne planira trudnoca...kondom je najbolji jer pored toga sto je kontraceptivno sredstvo stiti i od seksualno prenosivih booesti, tako da ubuduce koristi kondom da te ne bi bilela glava od briga posle! :wink:
a na to da li ce ostati trudna utice i da li su joj plodni dani ili ne...
Odgovori