Zdravo svima, da vas ne davim nekim uvodom

stvar je u tome da sam od septembra prosle godine promenila skolu i tu se nisam snasla najbolje

,izgubila sam sve prijatelje,pocelo je maltretiranje i od tada je pocela anksioznost sa simptomima da uvek mislim da me svi ismejavaju,da svi gledaju u mene, doslo je do tog nivoa da ja ne mogu iz kuce da izadjem cak pomisljam da napustim srednju skolu jer ne mogu vise.

Ovu godinu sam pregurala jer sam objasnila razrednom staresini i isla sam vandredno od aprila pa do jula.Ali znam ako krenem vandredno da necu izlaziti iz kuce i bice mi jos gore nego sada.Isla sam na neke terapije i preglede,radila neke testove kod psihologa kojii su pokazali da imam visok nivo depresije i anksioznosti i paranoje.Dali su mi ksalol ali sam ja pocela umesto jedne tablete da uzimam po 2-3 jer sam jedino tako bila smirena pa su mi zabranili to da koristim,Evo sada kako se blizi 1 septembar ja ne spavam nocu samo mislim na to kako ce proci taj prvi dan u koju ucionicu da odem gde kako

....Da li mozete da mi preporucite neke lekove koji se mogu uzeti bez recepta a da pomazu.Inace izabrana doktorka je vikala da ne kazem vristala i bila je izuzetno ljuta na mene kada sam joj objasnila sta mi se desava i pocela je od tada da kritikuje kako se oblacim,zasto se sminkam..Inace oblacim se kao svaki tinejdzer ali eto ne znam sta se desava sa njom pa zato trazim bez recepta lekove jer me u dispanzeru forsiraju da idem kod nje.