Stvarno mi treba pomoc
Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99
-
- Novi član
- Pridružio se: Uto Apr 30, 2013 11:49 pm
Stvarno mi treba pomoc
E ovako imam 22 god i vec 2-3 meseca me muci stomak ja mislim da je zeludac tacnije kada trebam da podrignem moram da se napnem da bi podrignuo i bilo bi mi lakse i posle konstanta bol to jest nmg da disem,disam sa pola snage i nikad mi nije dosta vazduha isao sam u privatnu bolnicu odrali su me para i para i dan danas jos mi nisu nasli u cemu je problem sve je u redu to mi kazu pijem lekove ne znam ni ja za sta ih pijem a meni nije do zivota vise jer nemogu ovako,nasli su mi helio bakteriju u zelucu imao sam 42.5%,nakom mesec dana 105,isao sam na gastroskopiju i receno mi je da je uklonjena i pio sam antibiotike posle,da napomenem posle gastroskopije sam imao 105 i od tad mi je receno da pijem antibiotike!.Sad dal je moguce da me ta bakterija toliko muci i otezava mi disanje i bol u stomaku? Pomagajte
Re: Stvarno mi treba pomoc
Шта се дешава ако се напијеш киселе воде? Да ли тада спонтано подригујеш или и тада мораш да се напрежеш? Да ли и тада имаш проблем са дисањем?
-
- Novi član
Tada normalno podrigujem. Ali konstantno tesko disem sav se preznojavam,prekosutra cu ici opet jer ovako vise nmg i to cu im reci da vise ovako nemoze
То ваљда значи да тешко дисање нема неке директне везе са желуцем. Тешко дишеш невезано за подригивање? Какав ти је леђни део кичме?
-
- Novi član
Znaci nevezano za podrigivanje opet tesko disem kao da disem sa 50% a ne znam dali ima veze ta helio bakterija sto tesko disem? Znaci stalo me boli stomak sve analize mi uradjene nemam kamen u zeludac krvna slika ok urin ok,isao sam na ultrazvuk.Imam osecaj kao da niko nemoze od lekara da utvrdi o cemu se radi i jako sam nervozan i na granici sam da eksplodiram.Ledjni deo kicme mi je valjda u redu,jer bavim se bodibildingom vec 3 god...
Не видим никакав начин да хелико бактерија из желуца утиче на дисање.
Пробај да установиш да ли болови у стомаку имају везе са храном коју једеш. Да ли те само боли или и пече и имаш жгаравицу?
То што се бавиш бодибилдингом управо је одлична подлога за проблеме са кичмом. Укљештење на месту спојева ребара и кичме (између лопатица) је веома чест узрок отежаног и плитког дисања. То ти може наместити добар хиропрактичар за један минут. Могао би можда и сам себи да наместиш. Ја успевам себи то да наместим али ради се о годинама искуства. Одакле си, где живиш?
Пробај да установиш да ли болови у стомаку имају везе са храном коју једеш. Да ли те само боли или и пече и имаш жгаравицу?
То што се бавиш бодибилдингом управо је одлична подлога за проблеме са кичмом. Укљештење на месту спојева ребара и кичме (између лопатица) је веома чест узрок отежаног и плитког дисања. То ти може наместити добар хиропрактичар за један минут. Могао би можда и сам себи да наместиш. Ја успевам себи то да наместим али ради се о годинама искуства. Одакле си, где живиш?
-
- Novi član
Pa citao sam da i ta bakterija izaziva mucnine bol u stomaku al dal ima veze sa otezanim disanjem ne znam.A sto se tice dal jedem il ne jedem bolovi su uvek prisutni i otezano disanje nebitno koju hranu uzimam do hrane znam da nije 100%,ne pece me samo me boli!..A sto se tice kicme i to sto ste naveli za to evo sad prvi put cujem,ali kako bi mogao ja sam sebi da namestim? misliste da je moguce to u pitanju zbog otezanog disanja? Ja sam iz zrenjanina
Покушај да ми опишеш што тачније локацију бола у стомаку.
Јави ми се преко емаила да ти пошаљем мој телефонски број па да се чујемо. Можда успем да ти објасним како сам себи да наместиш леђа.
Јави ми се преко емаила да ти пошаљем мој телефонски број па да се чујемо. Можда успем да ти објасним како сам себи да наместиш леђа.
-
- Novi član
ispod pupka i oko pupka me boli a sto dolije stisnem rukom to me jace boli....imao sam osecaj kao da su mi creva zapusena pa tesko podrigujem i trebam da se napinjem a da napomenem pio sam flobian video sam da reklamiraju ali nista opet isto...Ae javim ti se
-
- Novi član
Aj daj mi ovde email jer nmg da nadjem
Видим да си нашао емаил адресу.
Чујемо се.
Него, то испод пупка тешко ће да буде од желуца. Каква ти је столица и колико редовна?

Него, то испод пупка тешко ће да буде од желуца. Каква ти је столица и колико редовна?
-
- Novi član
stolica mi normalna nemam problema...Pa zavisi kako i sta jedem,uglavnom do 2 puta na dan....Cucemo se sutra pa cu ti sve lepo objasniti..Hvala ti
-
- Novi član
- Pridružio se: Pon Mar 10, 2014 3:29 pm
Da li bi neko mogao da me uputi koje analize su poterbne da se ustanovi da li u organizmu imam bakterija?
Da ne bude saveta da se javim lekaru jer vec jesam i kod drzavnog i kod privatnog,nisu me previse ozbiljno shvatili i misle da su mi ostali simptomi na nervnoj bazi.Ustanovili su mi anemiju i pijem lekove.
Sumnjam tacnije uverena sam da je nesto ozbiljnije.Da li je moguce da se kroz krvnu sliku vidi da li imam bakteriju.Gvozdje mi je 6,hgb 100,htc 31.3,ek-lym 41,ck sedimentacija eritrocita 22 ostalo je u normali.osecam stezanje u gusi(vratu),i uopste se osecam lose.Radila sam bris bris grla i nosa,ok je nisu mi nista nasli.
Unapred zahvalna
Da ne bude saveta da se javim lekaru jer vec jesam i kod drzavnog i kod privatnog,nisu me previse ozbiljno shvatili i misle da su mi ostali simptomi na nervnoj bazi.Ustanovili su mi anemiju i pijem lekove.
Sumnjam tacnije uverena sam da je nesto ozbiljnije.Da li je moguce da se kroz krvnu sliku vidi da li imam bakteriju.Gvozdje mi je 6,hgb 100,htc 31.3,ek-lym 41,ck sedimentacija eritrocita 22 ostalo je u normali.osecam stezanje u gusi(vratu),i uopste se osecam lose.Radila sam bris bris grla i nosa,ok je nisu mi nista nasli.
Unapred zahvalna
Jesi proveravala stitnu zlezdu? Jedan od simptoma poremecaja njenog rada je stezanje u grlu ili osecaj kao neke "knedle u grlu".
-
- Novi član
- Pridružio se: Pon Mar 10, 2014 3:29 pm
Gledala mi je doktorka i stitnu zlezdu sve je ok.Pregledala mi je sve i ekg mi je radila i to je sve ok.Nemam problem samo u grlu nego osecam kroz celo telo kao da mi nesto prolazi,oko stomaka iznad u grudima steze,brzo se zamaram,cesto mokrenje...
Zanima me da li postoji neka analiza kojom se utvrdjuje da li imam bakteriju?
Zanima me da li postoji neka analiza kojom se utvrdjuje da li imam bakteriju?