Stvarno mi treba pomoc

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99

Vlada_Gaborov
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Apr 30, 2013 11:49 pm

Stvarno mi treba pomoc

Post od Vlada_Gaborov »

E ovako imam 22 god i vec 2-3 meseca me muci stomak ja mislim da je zeludac tacnije kada trebam da podrignem moram da se napnem da bi podrignuo i bilo bi mi lakse i posle konstanta bol to jest nmg da disem,disam sa pola snage i nikad mi nije dosta vazduha isao sam u privatnu bolnicu odrali su me para i para i dan danas jos mi nisu nasli u cemu je problem sve je u redu to mi kazu pijem lekove ne znam ni ja za sta ih pijem a meni nije do zivota vise jer nemogu ovako,nasli su mi helio bakteriju u zelucu imao sam 42.5%,nakom mesec dana 105,isao sam na gastroskopiju i receno mi je da je uklonjena i pio sam antibiotike posle,da napomenem posle gastroskopije sam imao 105 i od tad mi je receno da pijem antibiotike!.Sad dal je moguce da me ta bakterija toliko muci i otezava mi disanje i bol u stomaku? Pomagajte
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Dec 13, 2012 2:42 pm
Kontakt:

Re: Stvarno mi treba pomoc

Post od aa_aca »

Шта се дешава ако се напијеш киселе воде? Да ли тада спонтано подригујеш или и тада мораш да се напрежеш? Да ли и тада имаш проблем са дисањем?
Vlada_Gaborov
Novi član
Novi član

Post od Vlada_Gaborov »

Tada normalno podrigujem. Ali konstantno tesko disem sav se preznojavam,prekosutra cu ici opet jer ovako vise nmg i to cu im reci da vise ovako nemoze
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od aa_aca »

То ваљда значи да тешко дисање нема неке директне везе са желуцем. Тешко дишеш невезано за подригивање? Какав ти је леђни део кичме?
Vlada_Gaborov
Novi član
Novi član

Post od Vlada_Gaborov »

Znaci nevezano za podrigivanje opet tesko disem kao da disem sa 50% a ne znam dali ima veze ta helio bakterija sto tesko disem? Znaci stalo me boli stomak sve analize mi uradjene nemam kamen u zeludac krvna slika ok urin ok,isao sam na ultrazvuk.Imam osecaj kao da niko nemoze od lekara da utvrdi o cemu se radi i jako sam nervozan i na granici sam da eksplodiram.Ledjni deo kicme mi je valjda u redu,jer bavim se bodibildingom vec 3 god...
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od aa_aca »

Не видим никакав начин да хелико бактерија из желуца утиче на дисање.

Пробај да установиш да ли болови у стомаку имају везе са храном коју једеш. Да ли те само боли или и пече и имаш жгаравицу?

То што се бавиш бодибилдингом управо је одлична подлога за проблеме са кичмом. Укљештење на месту спојева ребара и кичме (између лопатица) је веома чест узрок отежаног и плитког дисања. То ти може наместити добар хиропрактичар за један минут. Могао би можда и сам себи да наместиш. Ја успевам себи то да наместим али ради се о годинама искуства. Одакле си, где живиш?
Vlada_Gaborov
Novi član
Novi član

Post od Vlada_Gaborov »

Pa citao sam da i ta bakterija izaziva mucnine bol u stomaku al dal ima veze sa otezanim disanjem ne znam.A sto se tice dal jedem il ne jedem bolovi su uvek prisutni i otezano disanje nebitno koju hranu uzimam do hrane znam da nije 100%,ne pece me samo me boli!..A sto se tice kicme i to sto ste naveli za to evo sad prvi put cujem,ali kako bi mogao ja sam sebi da namestim? misliste da je moguce to u pitanju zbog otezanog disanja? Ja sam iz zrenjanina
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od aa_aca »

Покушај да ми опишеш што тачније локацију бола у стомаку.

Јави ми се преко емаила да ти пошаљем мој телефонски број па да се чујемо. Можда успем да ти објасним како сам себи да наместиш леђа.
Vlada_Gaborov
Novi član
Novi član

Post od Vlada_Gaborov »

ispod pupka i oko pupka me boli a sto dolije stisnem rukom to me jace boli....imao sam osecaj kao da su mi creva zapusena pa tesko podrigujem i trebam da se napinjem a da napomenem pio sam flobian video sam da reklamiraju ali nista opet isto...Ae javim ti se
Vlada_Gaborov
Novi član
Novi član

Post od Vlada_Gaborov »

Aj daj mi ovde email jer nmg da nadjem
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od aa_aca »

Видим да си нашао емаил адресу. :D Чујемо се.

Него, то испод пупка тешко ће да буде од желуца. Каква ти је столица и колико редовна?
Vlada_Gaborov
Novi član
Novi član

Post od Vlada_Gaborov »

stolica mi normalna nemam problema...Pa zavisi kako i sta jedem,uglavnom do 2 puta na dan....Cucemo se sutra pa cu ti sve lepo objasniti..Hvala ti
AnaVilotic
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Mar 10, 2014 3:29 pm

Post od AnaVilotic »

Da li bi neko mogao da me uputi koje analize su poterbne da se ustanovi da li u organizmu imam bakterija?
Da ne bude saveta da se javim lekaru jer vec jesam i kod drzavnog i kod privatnog,nisu me previse ozbiljno shvatili i misle da su mi ostali simptomi na nervnoj bazi.Ustanovili su mi anemiju i pijem lekove.
Sumnjam tacnije uverena sam da je nesto ozbiljnije.Da li je moguce da se kroz krvnu sliku vidi da li imam bakteriju.Gvozdje mi je 6,hgb 100,htc 31.3,ek-lym 41,ck sedimentacija eritrocita 22 ostalo je u normali.osecam stezanje u gusi(vratu),i uopste se osecam lose.Radila sam bris bris grla i nosa,ok je nisu mi nista nasli.
Unapred zahvalna
Korisnikov avatar
tanja68
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Dec 18, 2008 5:05 pm

Post od tanja68 »

Jesi proveravala stitnu zlezdu? Jedan od simptoma poremecaja njenog rada je stezanje u grlu ili osecaj kao neke "knedle u grlu".
AnaVilotic
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Mar 10, 2014 3:29 pm

Post od AnaVilotic »

Gledala mi je doktorka i stitnu zlezdu sve je ok.Pregledala mi je sve i ekg mi je radila i to je sve ok.Nemam problem samo u grlu nego osecam kroz celo telo kao da mi nesto prolazi,oko stomaka iznad u grudima steze,brzo se zamaram,cesto mokrenje...
Zanima me da li postoji neka analiza kojom se utvrdjuje da li imam bakteriju?
Odgovori