Sumnja na anksioznost?

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99

mm24
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Mar 27, 2017 8:39 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9

Re: Sumnja na anksioznost?

Post od mm24 »

Naletio sam na KBT terapiju,ima li iko iskustva sa tim, citajuci po interntu misim da bi mi pomoglo
mm24
Novi član
Novi član

Post od mm24 »

Psihoterapeut mi je preporucio emdr terapiju ipak, i to ubrzo pocinjem a esram sam odlucio da ne pijem pa cemo vidjeti kako ce ici. Da li je neko radio EMDR kakva su iskustva
mm24
Novi član
Novi član

Post od mm24 »

Zar niko nema iskustva sa psihoterapijom?

Ima par dana stalno sam u neizvjesnosti nekoj, strah je neki u meni i ne znam sta cu od sebe,ne mogu se opustiti stalno mi je moje stanje u glavi i stalno mislim nikad se ovoga necu rijesiti
mm24
Novi član
Novi član

Post od mm24 »

Da li heliobakterija moze uzrokovati anksiozne smetnje?Pronasao sam da je i to moguce. Meni je sve pocelo sa iznenadnom mucninom i pritiskom u grlu i vrtoglavicom ponekad i od tada imam problema sa stomakom , a anksiozni simptomi su nastali malo kasnije kao strah od tih stomacnih problema i vrtoglavica? radio sam jednom test na tu bakteriju prije godnu i bio je uredan ali radjen je iz krvi a koliko sad citam nije bas pouzdano raditi iz krvi.

ovih dana nekad i nemam "psihickih smetnji" ali gornji dio zeluca i u grlu osjecam pritisak i imam kao neku kiselinu, da li je to sve posljedica stresa ili je stvarno moguce da postoji helio bakterija

Da li mi preporucujete da ponovo uradim test na tu bakteriju vadjenjem krvi?
mm24
Novi član
Novi član

Post od mm24 »

mm24 napisao:Da li heliobakterija moze uzrokovati anksiozne smetnje?Pronasao sam da je i to moguce. Meni je sve pocelo sa iznenadnom mucninom i pritiskom u grlu i vrtoglavicom ponekad i od tada imam problema sa stomakom , a anksiozni simptomi su nastali malo kasnije kao strah od tih stomacnih problema i vrtoglavica? radio sam jednom test na tu bakteriju prije godnu i bio je uredan ali radjen je iz krvi a koliko sad citam nije bas pouzdano raditi iz krvi.

ovih dana nekad i nemam "psihickih smetnji" ali gornji dio zeluca i u grlu osjecam pritisak i imam kao neku kiselinu, da li je to sve posljedica stresa ili je stvarno moguce da postoji helio bakterija

Da li mi preporucujete da ponovo uradim test na tu bakteriju vadjenjem krvi?
I da, radio sam igG tada, da li bi trebao ovaj put igA?
Odgovori