Topamax otrov
Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99
Topamax otrov
Pozdrav. Zanima me kako izbaciti ovaj otrov iz svog organizma sto efikasnije jer su njegova mnogobrojna nezeljena dejstva pocela da mi razaraju organizam. Pio sam ga dve nedelje po jednu tabletu i zelim da prestanem da ga pijem jer sam smrsao, imam nesanicu i jos mnogo simptoma mnogo se lose osecam.. Postoji li nacin da se izbaci iz organizma?
Re: Topamax otrov
Зеолит, домаћи кефир, млеко. Зашто си га уопште и пио?!
Po proceni doktora Sretenovica iz Gradske bolnice odeljenje za glavobolje i migrene. I vidi da sam mrsav i nista mi ne prica o leku i nuspojavama, a ja evo vec 10 dana ne mogu ustati iz kreveta koliko mi se vrti, ne mogu da zaspim , da jedem... S obzirom da imam konstantnu glavobolju koja traje 7 meseci sad se jos pojacala do maksimuma i poceo je i prednji deo glave da me boli i sinusi....Lekovi za bolove ne pomazu. Vec sam na ivici snage i borbe sa bolom, ne umem vise da trpim toliko koliko sam pre mogao.
Извини друже што те нисам препознао. Превише имена ми је у глави, па долази до збрке.
Топамакс је за епилепсију. Мора да се ради о веома "образованом" лекару. Такви ликови се играју ватром као деца са песком. Шта га брига када није по његовој кожи. Сада треба да га пријавиш лекарској комори.
Не знам шта би било најбоље у твом случају. Једино што знам је велика количина чајева који ће подстаћи веће лучење мокраће. Вероватно би и зеолит припомогао. Можда да се консултујеш са људима из Института "Јосиф Панчић".
Топамакс је за епилепсију. Мора да се ради о веома "образованом" лекару. Такви ликови се играју ватром као деца са песком. Шта га брига када није по његовој кожи. Сада треба да га пријавиш лекарској комори.
Не знам шта би било најбоље у твом случају. Једино што знам је велика количина чајева који ће подстаћи веће лучење мокраће. Вероватно би и зеолит припомогао. Можда да се консултујеш са људима из Института "Јосиф Панчић".
Pozdrav! Topamax je dr. neurolog u Novosadskoj bolnici ispisao i mojoj cerki od 12 godina . dete ima dijagnozu migrene od svoje 11.godine. Mi smo lek uzeli , ali posle konsultacije sa vise lekara (na sajtovima) i privatnim ordinacijama...odlucili smo da ne pocnemo sa terapijom. Dete je tada krenulo u 6. razred i sa tim lekom je veliko pitanje dal bi zavrsila skolsku godinu. Napominjem da ona nema epilepsiju, EEG joj je uvek bio uredan, ali je doktorica rekla da se epilepsija i migrena desavaju u istom delu mozga, pa zbog toga se tako leci.
Bogu hvala,sto joj nismo dali lek, sada ima retko napade migrene, potpuno je zdrava. Inace, mi smo nabavili Tylenol za migrenu iz Amerike i fantastican je. Glavobolja joj prestane u roku od 10 minuta , nema mucninu, povracanje , osetljivost na svetlost, zvuke i mirise. I posle jednog popijenog leka danima je ne zaboli glava.
Cuvajte se Topamaxa!!
Bogu hvala,sto joj nismo dali lek, sada ima retko napade migrene, potpuno je zdrava. Inace, mi smo nabavili Tylenol za migrenu iz Amerike i fantastican je. Glavobolja joj prestane u roku od 10 minuta , nema mucninu, povracanje , osetljivost na svetlost, zvuke i mirise. I posle jednog popijenog leka danima je ne zaboli glava.
Cuvajte se Topamaxa!!
mamasaki,
ниси ме питала, али не могу да ћутим када су деца у питању. Реци ми да ли малена има проблема са вратним или леђним делом кичме? Можда се некако повредила и притисла нерв или крвни суд који води до главе. То не може да установи било ко, већ само врсни лекар и неко ко се добро разуме у кичму и околину. Да ли има обичај да после прања не суши косу?
ниси ме питала, али не могу да ћутим када су деца у питању. Реци ми да ли малена има проблема са вратним или леђним делом кичме? Можда се некако повредила и притисла нерв или крвни суд који води до главе. То не може да установи било ко, већ само врсни лекар и неко ко се добро разуме у кичму и околину. Да ли има обичај да после прања не суши косу?