zanima me moze li neko nesto da mi kaze o leku TORECAN-u,ja ga pijem zbog vrtoglavice,neravnoteze i nestabilnost.......
zna li ko sta on radi,kakvo mu je dejstvo i koje nezeljene efekte ima....imam orginalno pakovanje ali nema nista prevedeno na srpski o ovome leku
UNAPRED HVALA NA ODGOVORU
TORECAN
Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99
odgovor
Ja samo mogu da ti kazem da sam zbog vrtoglavice,koju i danas imam pila i stugeron forte i torekan....To su lekovi za uspostavljanje centra za ravnorezu.Piju se ako ti centar nije dobar.Znas lu ti uopste koji je povod tvojih vrtoglavica?Meni je npr.na nervnoj bazi i pocela sam da pijem od skora AD i nadam se da ce biti bolje.Mogu samo zasda da kazem da mi je glava bistrija.Ti proveri od cega su.Nemoj piti lekove ako od njih nemas koristi.Nadam se da si me razumela.
pa ne ja imam od njih koristi i pijem ih bas zato sto imam problema sa centrom za ravnotezu,slabiji sluh,probleme za bubnim opnama pa se sve to ispoljava kao neravnoteza,vrtoglavica,nestabilnost.......mene samo zanima ima li ovaj torecan neka negativna dejstva(i ja sam pila stugeron i kada sam ga pila bila sam totalno nesposobna,slaba mi je bila koncentracija,mnogo sam spavala)pa me zanima da li i ovaj torecan ima neka slicna dejstva
-
- Stalni član
- Pridružio se: Čet Jul 07, 2005 12:15 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Torecan
Category: Antiemetic
Description:
Thiethylperazine (thye-eth-il-PER-a-zeen) is a phenothiazine medicine. It is used to treat nausea and vomiting.
Before Using This Medicine
In deciding to use a medicine, the risks of taking the medicine must be weighed against the good it will do. This is a decision you and your doctor will make. For thiethylperazine, the following should be considered:
...... http://www.healthtouch.com/bin/EContent ... can&cid=HT
Category: Antiemetic
Description:
Thiethylperazine (thye-eth-il-PER-a-zeen) is a phenothiazine medicine. It is used to treat nausea and vomiting.
Before Using This Medicine
In deciding to use a medicine, the risks of taking the medicine must be weighed against the good it will do. This is a decision you and your doctor will make. For thiethylperazine, the following should be considered:
...... http://www.healthtouch.com/bin/EContent ... can&cid=HT
Re: TORECAN
gde se moze naci ovaj lek?meni je preporucen od strane dr.zbog menijerove bolesti ali kazu da ga u srbiji nema?
Re: TORECAN
Moja majka pije torecan u kombinaciji sa cavintonom zbog dugotrajnih vrtoglavica. Da li moze neko da kaze o tome koliko dugo torecan moze da se pire i da li ide zajedno sa cavintonom?