Trbusna Aorta
Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99
Trbusna Aorta
Zanima me dali neko može da mi obijasni imam bolove u predelu oko pupka i takojde osecam pulsiranje levo od pupka, takođe kad pipnem tu osecam i bolove u kicmi pa su mi neki rekli da može biti i pomeren pupak ali pogledao sam simptome vezano za ovu trbusnu aortu takođe da napomenem da imam 17 godina i da me to muci već godinu dana pa bih molio nekog ko može da mi to obijasni šta je...???? UNAPRED HVALA
Re: Trbusna Aorta
Видео сам да си дуго постављао питање без одговора. Чудно је да ти нико ништа није нашао на анализама које си радио.
Препоручујем ти да одеш до доктора Поповића. Искусан је лекар и користи неколико система дијагностике. Податке можеш да нађеш на мом сајту њњњ.аца.рс под Линкови, Здравље, ЕПТА систем. Када сам последњи пут био код њега, цена прегледа је била 60 евра, али исплати се.
Препоручујем ти да одеш до доктора Поповића. Искусан је лекар и користи неколико система дијагностике. Податке можеш да нађеш на мом сајту њњњ.аца.рс под Линкови, Здравље, ЕПТА систем. Када сам последњи пут био код њега, цена прегледа је била 60 евра, али исплати се.
Koje je pitanje za trbušnu aortu?
Kako mmislite koje je je pitanje za trbusnu aortu??Dejanbg napisao:Koje je pitanje za trbušnu aortu?
Pa naslov teme je trbušna aorta al ne shvatam šta je pitanje vezano za nju?
Ako je pitanje da li to može da bude aneurizma tj proširenje, kod 17ogodišnjaka je to jako malo verovatno, al bi se to videlo pregledom i ultrazvukom
Ako je pitanje da li to može da bude aneurizma tj proširenje, kod 17ogodišnjaka je to jako malo verovatno, al bi se to videlo pregledom i ultrazvukom
Ja sam uradio gastroskopiju pre godinu dana i samo to su mi rekli da uradim jer sam osecao bolove u zeluudac na dodir a najviše pored desno rebro i ništa nije nadjeno u zeludac a za ovo mi niko ništa nije reko i niko mi ništa nije davao da uradim neke analize...pa sam ja onda pogledao na jednoj stranici vezano za ovu trbusnu aortu nekako su mi ti simptomi slični ovi mom...