Molim vas recite mi koje su i za sta su ove tablete TRITACE COMP.Moj muz ih je dobio da pije.
Hvala!
tritace tablete
Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99
Tritace comp je preparat koji sadrži dve komponente:
ramipril - iz grupe ACE inhibitora
hidrohlortiazid - iz grupe tiazidnih diuretika
Radi se o terapiji povišenog krvnog pritiska.
Proizvođač je SAnofi Aventis Group.
ramipril - iz grupe ACE inhibitora
hidrohlortiazid - iz grupe tiazidnih diuretika
Radi se o terapiji povišenog krvnog pritiska.
Proizvođač je SAnofi Aventis Group.
stručni saradnik na www.*
Trajanje i vrsta terapije zavise od stanja pacijenta i od potrebe za kontrolom povišenog krvnog pritiska, kao i u uzroka koji su doveli do ovog stanja.jelllena napisao: Da li ce morati stalno tj.celog zivota da ga pije ili samo sad trenutno..on nema stalno povisen pritisak samo ponekad??
Da bi terapija bila uspešna, potrebno je da je u potpunosti poštuje i da ide na redovne kontrole kod svog lekara.
Takođe je potrebno da prijavi sve što oseća u toku primene terapije kako bi se doza eventualno prilagođavala, ili se menjao terapijski pristup.
Kod terapije povišenog pritiska, u cilju zaštite od razvoja srčanih oboljenja, praćenje stanja i pravilna primena terapije su od velike važnosti.
stručni saradnik na www.*
molim za savjet!
Imam masnocu u krvi ali tabletama ja je svedem u normali . Da mi odgovorite posto pijem za visok pritisak TRITACE 2.5 one su meni dobre koristim ih pola godine cula sam da one razredjuju krv i da stvaraju vise masnoce u krvi, jeli to tacno?