upala slepog creva
Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99
upala slepog creva
Zamolila bih da mi odgovorite veoma sam zabrinuta.Od juce me boli sa desne strane stomaka i plasim se da nije slepo crevo,isla sam kod lekara koji mi je rekao da nebi trebalo da je to u pitanju i da odem kod ginekologa da bi eliminisali upalu jajnika,i ja sam otisla i ispostavi se da imam upalu jajnika ali da bi trebalo i da odem da ustanove da sigurno nije slepo crevo,izvadila sam krv i rezultati su vise nego dobri leukociti 8.8.Bol nije intezivan niti je jak .zanima mi vase misljenje .U NAPRED HVALA
NATASA
Apendicitis ide sa leukocitozom na racun granulocitoze, sem kod imunokompromitovanih sto vi niste. Dakle, sa takvim Le i negativnim pregledom 2 lekara - nije slepo crevo.
sva pitanja u vezi kalkuloze urotrakta (kamen u bubregu i mokraćnim kanalima) mozete poslati na [email protected]
Hitno mi je potreban odgovor, jako samo uznemirena
Mom sinu je operisano slepo crevo 13. marta, otpusten je juce 16. marta (nedelja)
Evo i dijagnoze sa otpusne liste -
Dg: appendicitis ac. gangreanosa.
Peritonitis serofibrinosa localis.
Ishod lecenja: izlecen.
Danas je oko 17 časova dobio temperaturu 38,5.
NIKO pri otpustu nije rekao da mora da pije ciprocinal, tako da je bio bez antibiotika puna 24 časam koliko to može da utiče na tok oporavka.
Molim vas za objašnjenje o stepenu upale slepog creva jer se u otpusnoj listi spominje gangrenoza. Lekar u domu zdravlja kaže da je to bila poodmakla upala, ali sin nije imao nikakvih bolova do sada tako da nismo mogli ni znati da se razvija neka upala.
Sin ima 19 godina.
Pozdrav
Mom sinu je operisano slepo crevo 13. marta, otpusten je juce 16. marta (nedelja)
Evo i dijagnoze sa otpusne liste -
Dg: appendicitis ac. gangreanosa.
Peritonitis serofibrinosa localis.
Ishod lecenja: izlecen.
Danas je oko 17 časova dobio temperaturu 38,5.
NIKO pri otpustu nije rekao da mora da pije ciprocinal, tako da je bio bez antibiotika puna 24 časam koliko to može da utiče na tok oporavka.
Molim vas za objašnjenje o stepenu upale slepog creva jer se u otpusnoj listi spominje gangrenoza. Lekar u domu zdravlja kaže da je to bila poodmakla upala, ali sin nije imao nikakvih bolova do sada tako da nismo mogli ni znati da se razvija neka upala.
Sin ima 19 godina.
Pozdrav
Neohodna je ozbiljna antibiotska terapija postoperativno, obzirom da je doslo i do lokalizovanog peritonitisa. Idite kod lekara da je sprovede.
sva pitanja u vezi kalkuloze urotrakta (kamen u bubregu i mokraćnim kanalima) mozete poslati na [email protected]