Vec tri dana me drzi neka prehlada, prvi dan je bilo katastrofalno kao da je neko otvorio slavinu iz nosa i od tolikog silnog duvanja i od prehlade mi se juce zacepilo levo uvo.
Juce je bilo jos koliko toliko dobro, nesto sam i cuo na njega ali danas je katastrofa, jedva da nesto cujem.
Jel ima neko prirodno resenje da se nesto sipa u uvo ili tako nesto kako bi brze proslo?
Citam sad nesto na internetu da to drzi tako oko nedelju dana, ako me bude drzalo toliko poludecu.
zacepljeno uvo od prehlade
Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99
Re: zacepljeno uvo od prehlade
Jedna opcija je da ti je potrebno ispiranje uha i da će se ono brzo odčepiti.
Druga i po meni vjerovatnija je da su se začepili unutrašnji kanali, te da je potrebno stavljati kapi u nos i sprej nasonex.
Ipak, pričam iz ličnog iskustva. Najbolje će biti da posetiš ORL specijalistu.
Druga i po meni vjerovatnija je da su se začepili unutrašnji kanali, te da je potrebno stavljati kapi u nos i sprej nasonex.
Ipak, pričam iz ličnog iskustva. Najbolje će biti da posetiš ORL specijalistu.
Najbolje ce biti da cekam dalje neki odgovor ili da rovarim po guglu.
Kod tih doktora specijalista ne idem ni za zivu glavu, otkako su mi pre jedno dve godine dijagnostifikovali metastazu bez bilo kakve provere i bez bilo kakvog pregleda, takve "specijaliste" vise ne posecujem. Jedini doktor kod kojeg idem je stomatolog, ostali mogu da me zaborave.
Dolazi u obzir lecenje samo prirodnim putem.
Kod tih doktora specijalista ne idem ni za zivu glavu, otkako su mi pre jedno dve godine dijagnostifikovali metastazu bez bilo kakve provere i bez bilo kakvog pregleda, takve "specijaliste" vise ne posecujem. Jedini doktor kod kojeg idem je stomatolog, ostali mogu da me zaborave.
Dolazi u obzir lecenje samo prirodnim putem.
- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
- Kontakt:
Испирање увета неће помоћи јер ти се канал зачепио изнутра. То може да буде веома опасно нарочито ако се садржај из носа удува у средње уво. Онда нема другога до операције.
Можеш да пробаш са овом комбинацијом спреја за нос и за синусе па ако будеш имао среће...: http://*/index.html?stranica=s ... ciscenje_2
Неки домаћи систем за "испумпавање" средњег увета не знам.
А не знам ни колико смеш да чекаш са посетом ушатом лекару.
Можеш да пробаш са овом комбинацијом спреја за нос и за синусе па ако будеш имао среће...: http://*/index.html?stranica=s ... ciscenje_2
Неки домаћи систем за "испумпавање" средњег увета не знам.
А не знам ни колико смеш да чекаш са посетом ушатом лекару.

Ma nije bas da ne cujem nista, mozda sam u postu napisao da je problem previse ozbiljan ali ne verujem da je tako.
Jednostavno cujem neko sustanje i pistanje u uveti i osecam kao da mi je ta strana malo teza kao da je pod upalom ili tako nesto, usput malo slabije i cujem ali nije bas da 100% ne cujem nista.
Mislim da je neka upala ili tako nesto, danas vec osecam malo da je bolje ali ne puno.
Jednostavno cujem neko sustanje i pistanje u uveti i osecam kao da mi je ta strana malo teza kao da je pod upalom ili tako nesto, usput malo slabije i cujem ali nije bas da 100% ne cujem nista.
Mislim da je neka upala ili tako nesto, danas vec osecam malo da je bolje ali ne puno.
Meni često posle prehlade budu zaglunute uši --ne jako, al prodje samo od sebe, ali jedno da bude jako zapušeno, nije mi jasno.
Ja bih probao da grejem, a i onaj stari recept za čuvarkuću ne znam da li vredi ako je stvarno problem srednjeg uha.
To što su jednom pogrešili pa se zaklinješ da nećeš---eeee nije pametno, al probaj bez njihove pomoći svakako, pa ćeš videti.
Pozdrav
Ja bih probao da grejem, a i onaj stari recept za čuvarkuću ne znam da li vredi ako je stvarno problem srednjeg uha.
To što su jednom pogrešili pa se zaklinješ da nećeš---eeee nije pametno, al probaj bez njihove pomoći svakako, pa ćeš videti.
Pozdrav
Pa zbog cega onda ljudi umiru svakodnevno u nevidjenom broju? Jel zato sto lekari znaju sta rade ili ....?vasa napisao:To što su jednom pogrešili pa se zaklinješ da nećeš---eeee nije pametno, al probaj bez njihove pomoći svakako, pa ćeš videti.
Nemoj me terati da pisem ovde po forumu svasta, imam dovoljno informacija da ne verujem drzavnim, a ni vecini privatnih lekara ni malo. Znam sta rade i znam koji su lekovi i koliko stetni. Kod mene, ceo grad bruji kako pacijenci u bolnici umiru od sepse, jel i to zbog toga sto lekari znaju sta rade ili ....?
- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
- Kontakt:
Имам ја и више разлога да не верујем лекарима али зато имам мозак. Неке ствари не можеш да решиш без њих. Најгора је варијанта када избегаваш лекаре и чекаш да проблем прође сам од себе јер ниси упознат са детаљима.
eee chipsi, budi pametaaaan!!!!!!!
isklučivost ni u čemu nije dobra---
isklučivost ni u čemu nije dobra---