Polygynax
Polygynax
Imam pitanje za sve one koje su koristile Polygynax. Da li vam se poslije ciklus poremetio ili ste dobile na vrijeme?
Naime, moja terapija je trebala trajati 12 dana ali sam je morala prekinuti 9-ti dan. Dobila sam neki osip po tjelu, tacnije od struka do koljena koji nikako da prode. Prije nisam imala apsolutno nikakve tegobe, a uz to je pocelo i peckanje. M mi sada kasni nekoliko dana i ako su mi ciklusi inače redovni. Nazalost nisam trudna ali ne znam šta bi to moglo biti...
Naime, moja terapija je trebala trajati 12 dana ali sam je morala prekinuti 9-ti dan. Dobila sam neki osip po tjelu, tacnije od struka do koljena koji nikako da prode. Prije nisam imala apsolutno nikakve tegobe, a uz to je pocelo i peckanje. M mi sada kasni nekoliko dana i ako su mi ciklusi inače redovni. Nazalost nisam trudna ali ne znam šta bi to moglo biti...
draga moja polygynax su vrlo jake vaginalete i efikasne,ja sam ih koristila prilikom dobijanja infekcije ali ne polnim putem vec na bazenu,probaj sa mnogo boljin vaginaletama MACMIRROR,on leci sve moguce gljivice i uopste polne infekcije.ali prvo se posavetuj sa lekarom,mozda si alergicna na sasatav prethodnih vaginaleta.Macmirror je deficitaran lek,sto znaci da se potrudis da ga nadjes,kosta oko 1000din.pozdrav
Hvala na odgovorima!
Kada sam postavlja pitanje, kasnilo mi je oko 10-dana. Razlog zasto je kasnilo, da li od polygynaxa ili neceg drugog, ne znam. U pitanju su bile obicne gljivice i doktorica misli da je bas ovo bila prava terapija. Za dva mj. cu na kontrolu!
Jos jednom, hvala i sve najbolje
!
P.S. Ovaj mjesec sam dobila tacno na vreme!
Kada sam postavlja pitanje, kasnilo mi je oko 10-dana. Razlog zasto je kasnilo, da li od polygynaxa ili neceg drugog, ne znam. U pitanju su bile obicne gljivice i doktorica misli da je bas ovo bila prava terapija. Za dva mj. cu na kontrolu!
Jos jednom, hvala i sve najbolje

P.S. Ovaj mjesec sam dobila tacno na vreme!
Volela bih da se neko od naših ginekologa na forumu pojavi sa objašnjenjem za macmiror. Ja sam ga koristila nekih 6 dana i pojavilo mi se peckanje i suvoća, možda je to samo kod mene pošto negativno reagujem na dosta lekova.
Imala sam utisak kao da me nešto seče u dnu stomaka praćeno bolovima, posle dva sata od stavljanja vaginalete. To mi se javilo posle četvrte vaginalete.
Ja iskreno ne verujem da su bezazlene i da su za sve, ali volela bih da čujem i iskustva ostalih forumaša!
Imala sam utisak kao da me nešto seče u dnu stomaka praćeno bolovima, posle dva sata od stavljanja vaginalete. To mi se javilo posle četvrte vaginalete.
Ja iskreno ne verujem da su bezazlene i da su za sve, ali volela bih da čujem i iskustva ostalih forumaša!
-
- Novi član
- Pridružio se: Pet Avg 03, 2007 3:11 pm
Posumnjati moze, ali da bi to bilo 100% sigurno treba da se uzme vaginalni bris i da se vidi ima li u sekretu gljivica, bakterija... moja (bivsa) doktorka mi je isto tako prepisala vaginalete zbog gljivica samo na osnovu pregleda, ali kad sam na svoju ruku otisla da prekontrolisem sekret, bio je sasvim normalan.monalisa napisao:da li ginekolog samo na osnovu obicnog pregleda i ultra zvuka moze posumnjati na infekciju ili neku gljivicu jer meni je moj odmah dao te vaginalete a ja nisam sigurna da li mogu da ih koristim bez ikakvih daljih pretraga......moze li mi neko od vas pomoci i reci kakve su pretrage jos potrebne
Sreća pa nađoh ovaj topic na forumu... Kod mene je isti problem s Polygynaxom. Nikada nisam imala zakašnjele menstruacije, poslije korištenja Polygynax vaginaleta kasni mi već 12 dana, bez mogućnosti da sam trudna. Moja ginekologica je na odmoru i dolazi tek za dva dana, kada idem da je vidim.
Trebali su izostanak ili kašnjenje menstruacije barem navesti kao nuspojave.
Znači, da ne brinem i ne razmišljam u patološkom pravcu
... Dešava se s Polygynaxom i kod drugih...
Trebali su izostanak ili kašnjenje menstruacije barem navesti kao nuspojave.
Znači, da ne brinem i ne razmišljam u patološkom pravcu

-
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Dec 15, 2008 3:15 pm
-
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Dec 15, 2008 3:15 pm
Ginekolog vec na osnovu pregleda pod spekulumom ,moze vizuelno na osnovu izgleda sekreta i promena na sluznici vagine i cervixa da posumnja na gljivice ili nesto drugo.To je vec rutinski,a bris samo potvrdi dijagnozu onoga sto se vec zna.
No,naravno uvek je bolje potvrditi potpuno,ali vec rekoh, rutina, iskustvo ...ne iziskuju uvek taj pristup,jer se gubi vreme do dobijanja rezultata.
No,naravno uvek je bolje potvrditi potpuno,ali vec rekoh, rutina, iskustvo ...ne iziskuju uvek taj pristup,jer se gubi vreme do dobijanja rezultata.