na svojim ledjima sam sve to iskusio

naravno da ne postoji fizicka zavisnost ,al ljudi moji vugla ode u tri lepe

voleo bi misljenja drugih da vidim

i ko kaze da trava nije droga................taj je lud
Taj fazon care... ja sam pusio 5 godina i jedno vreme sam prestao, nekih 5-6meseci. Nikakvu ama bas nikakvu potrebu nisam osecao.... sada sam naravno opet poceo jer je mnogo lepse ovakoSaudin napisao:Ne znam druže, ja to konzumiram od 1999-e i ev sad trenutno ima sigurno tri mjeseca kako nisam joint stavio u usta... i ne osjećam potrebu da ga stavim...
Al, stavit ću ga...
Nije tačno. Marihuana nije droga, ni laka ni teška, ako se pod drogom smatra supstanca koja uzrokuje zavisnost.drbgd napisao:da li postoje administratori na ovom sajtu!!!!Ali ako zelite da zivite duze i zdravije, popusicete 1 joint..
marihuana je predvorje intravenske zavisnosti!
ne postoje lake i teske droge!
marihuana je dikotiledona jednogodisnja biljka, poznata u srpskom jeizku pod nazivom indijska konoplja, itd..itd..Marihuana jeste neurostimulator
lekovi koji deluju na cns se, kao sto ste rekli PROPISUJU, dakle ne uzimaju ih ljudi "sa ulice" ili jos gore deca nego visoko kvalifikovan kadar indikuje situacije kada je biohemizam mozga poremecen i vraca ga (bar delimicno)u normalu!takvi su i mnogi lekovi koji se redovno prepisuju
ugljeni hidrati NISU neurostimulatori! zasto za njima posezu neuroticari, ili i obicni ljudi u stresnim situacijama bi veoma prosirilo pricu, cija je sustina da oni oni ne vrse stimulaciju CNSAko se priča o neurostimulatorima koji stvaraju zavisnost,...veštačkih zaslađivača, slatkiša, aromata...
Ocigledno je covek nikotinski zavisnikdrbgd napisao:da li postoje administratori na ovom sajtu!!!!Ali ako zelite da zivite duze i zdravije, popusicete 1 joint..
marihuana je predvorje intravenske zavisnosti!
ne postoje lake i teske droge!