Bol u testisima i genitalnoj regiji - HITNO

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija

Odgovori
Raxxx
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Dec 23, 2015 5:47 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9

Bol u testisima i genitalnoj regiji - HITNO

Post od Raxxx »

Postovanje, zovem se Rale, imam 25 godina i jedan problem.
Pre meseca dana javio mi se bol u testisima, koji se stacionirao na levom testisu. Obratio sam se urologu koji mi je rekao da je u pitanju upala epididimisa i dao mi antibiotik Levoxa i Conprostu, to sam popio, ali bez rezultata, zatim sam popio dve kutije Ciprocinala i uz to sam pio Hemoral. Ni to nije pomoglo. Zatim mi daju injekcije Gentamicin 1x160mg sedam dana i Hemomicin od 500mg. Ostalo mi je da primim jos jednu injekciju i da zavrsim sa terapijom, ali mene jos uvek boli, tacnije ovog trenutka dok pisem me boli zaista jako.
Pregledali su me pipanjem, gde su svi utvrdili da su mi bolni epididimisi i sa leve strane gde me i najvise boli urolog mi je napipao nesto okruglo. Pregledan sam tri puta na ultrazvuk (sto drzavno, sto privatno) i zakljucak sa ultra zvuka je bio testisu su apsolutno u redu, cak i prokrvljenost, jedino sto su mi nasli je da imam cistu na levom epididimisu (tankih zidova i vodene sadrzine 5.8mm) i kao ostalo je sve ok. Radio sam analize krvi i urina i to je bilo dobro.

Od simtoma imam: bol u testisu, ispod testisa (imam osecaj kao da me boli neka zila), zatim osetljivost testisa, ucestalo mokrenje, imao sam i temperaturu do 37.5 koja je prosla posle 3 injekcije Gentamicina. Bol koji osecam je nekad sevajuci, nekad tup, nekad me cak boli i donji ceo stomaka.

Moram da napomenem da nisam mirovao, da sam cak i tesko radio. Bilo je perioda da mi je malo lakse, pa opet gore i tako u krug. Jako se plasim da nije rak, tumor ili tako nesto. :/ Desavalo mi se da mi nakon seksualnog odnosa sutradan bude gore.

ZAMOLIO BIH SVE LJUDE DOBRE VOLJE STRUCNE, ILI LJUDE SA ISTIM, ILI SLICNOM PROBLEMOM DA MI NAPISU SVOJE MISLJENJE I POMOGNU NA BILO KOJI NACIN. SVAKI SAVET MI JE DOBRODOSAO. HVALA VELIKO U NAPRED.
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Kontakt:

Re: Bol u testisima i genitalnoj regiji - HITNO

Post od aaaca »

Да ниси добио килу од тог тешког рада? Јел те гледао неки хирург?
Raxxx
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Dec 23, 2015 5:47 pm

Re: Bol u testisima i genitalnoj regiji - HITNO

Post od Raxxx »

Prvi put kad sam se javio na urgentni me je i hirurg pregledao, nista nije komentarisao. Logicki gledano nije bas da je ne moguce, posto sam dizao dosta teske stvari, ali mi se nista vizuelno ne primecuje, a licno cisto sumnjam u bruh, posto imam i ucestalo mokrenje, sad je pocelo i neko pecenje duz penisa. Jedino sto sam primetio ovih dana da mi je lakse kad lezim i mirujem, kad sedim, vozim auto ili nesto slicno bol mi se pojaca.
Odgovori