durex performa?

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija

Odgovori
PetarPex
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Jul 20, 2010 4:49 pm

durex performa?

Post od PetarPex »

Zanima me da li durex performa utice na produzenje odnosa oba partnera, ili samo kod muskarca? sa koje strane kondoma se nalazi lubrikant koji je u stvari blag anestetik?
bumbelbee
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Jan 17, 2010 11:11 am

Re: durex performa?

Post od bumbelbee »

Verovatno utice samo na muskarca, iz prostog razloga da zene obicno nemaju direktnih problema sa duzinom odnosa. Ja sam isprobao durex performa i nisam primetio razlike. A sasvim druga prica je bio Safex Delay gde se bas primetila razlika - ali nazalost tih kondoma nisam video nigde vise vec par godina.
Korisnikov avatar
Vragolasta Amfibija
Moderator
Pridružio se: Ned Jan 29, 2006 8:59 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od Vragolasta Amfibija »

Utice na muskarce, sloj sa anestetikom se nalazi na onoj strani na koju nalaze penis. U tome i jeste poenta, da se penis maaaaalo anestezira kako bi "utrnuo" i kako bi se odnos produzio. Ako se kondomo greskom okrene drugacije, tako da strana sa anestetikom bude u kontaktu sa vaginom, anestezirace se vagina pa ces onda morati mnogo vise da se trudis jer zena nista nece osecati. Oralni sex posle ovog kondoma je prava nocna mora za zenu jer joj utnu usta i jezik :)
Imajte to na umu ;)
Molim,postavljajte vasa pitanja na forumu jer slanjem meni na pp imate manje sansi da vam bude odgovoreno.
PetarPex
Novi član
Novi član

Post od PetarPex »

mene je samo zbunilo nesto belo, na vrhu kondoma... da li je to neki lubrikant ili sta vec... mislim da bih trebao da budem potpuni idiJot, pa da okrenem kondom naopako :)
donka
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Feb 09, 2007 6:10 pm

Post od donka »

Je li prijatan seksualni odnos kada utrne penis? :P
PetarPex
Novi član
Novi član

Post od PetarPex »

iskreno, nisam ni primetio da je utrnuo :) ali stvarno, uopste nisam primetio neku razliku.... Kakva su vasa iskustva??????
Odgovori