kuglica pored testisa

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija

Odgovori
maki890
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Jan 22, 2009 10:52 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

kuglica pored testisa

Post od maki890 »

imam 19god. iimam jedan problem vec duze vreme,ali nisam hteo da se obratim lekaru,jer nisam znao da li je nesto opasno...imam neku kuglicu pored desnog testisa,i stvarno ne znam sta je to.. kada je u erekciji desni testis se uvuce u nutra,moliim za savet ili nekakvu pomoc,u napred hvala...pozdrav
Dr011
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jan 15, 2009 6:10 pm

Re: kuglica pored testisa

Post od Dr011 »

tesko da moze neki savet da ti se da ovako na slepo, bez pregleda...zavisi da li je kuglica u kozi iznad testisa, da li je na samom testisu, ili je sa zadnje strane testisa, da li je pokretna ili pricvrscena za sam testis, kakve je konzistencije, velicine...nista ne moze da se kaze bez pregleda, zato slobodno idi kod doktora, bez stida, doktori su tu da pomognu...moze da bude skroz bezazleno, a moze da bude i ozbiljno...a da li je opasno kao sto pitas ne mozes da znas bez pregleda...a taj pregled ne boli...zato - pravac doktoru! :wink:
maki890
Novi član
Novi član

Post od maki890 »

Ok,pa velicine je kao neki kliker i kad pretisnem tu zaboli me puno..Ali tesko da se vidi golim okom unutra je....A i ne povecava se kuglica takva je otkad je izasla..Hvala ..poseticu urologa:-))
maki890
Novi član
Novi član

Post od maki890 »

E da pokretna je ..
maki890
Novi član
Novi član

Post od maki890 »

Bio sam kod lekara i on mi je pregledao i rekao mi je da imam vodenu cistu u desnom testisu i da je to bezopasno....Da li to moze da postane opasno?
Dr011
Stalni član
Stalni član

Post od Dr011 »

posto ti nije preporucio nikakvu intervenciju onda ne brini, bezopasno je, sad mozes da se opustis... :wink:
Saske26
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Avg 05, 2011 5:50 pm

Post od Saske26 »

Pre 5-6 dana osetio sam kao neku kuglicu iznad desnog testisa koja me je bolela ,ali svaki dan je sve bila manja i manja do danas kada je bol prestao,ali kuglica je jos tu,da li imam nekog razloga za brigu?
Usputsamtu
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Pon Jul 12, 2010 12:31 am

Post od Usputsamtu »

Idite kod lekara, BRE, ljudi... Mozda nije nista (zato bez panike), ali mzoda i jeste nesto, tako da je najbolje da odete kod lekara i budete sigurni.
Dr011
Stalni član
Stalni član

Post od Dr011 »

tako je, dok se ne obavi pregled ne moze da se zna gde je tacno ta kuglica i sta moze da bude...
Odgovori