Prenos kandide polnim putem i kandida kod muskaraca

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija

Odgovori
Anonimus2014
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Jun 06, 2014 12:21 pm

Prenos kandide polnim putem i kandida kod muskaraca

Post od Anonimus2014 »

Pozdrav svima. Trazio sam neke podatke na temu koja me zanima ali sam dobio neke zbunjujuce i suprotne podatke pa sam hteo da vam se obratim i da vidim da li neko moze lepo da mi objasni sta me zanima.

Naime, moja devojka ima kandidu, pocelo je sa vaginalnom sada je preslo na crevnu(valjda nema vise u vagini). Ono sto mene zanima je, da li polnim putem moze da mi prenese kandidu(polni odnosi su bez kondoma jer njenu vaginu kondom previse iritira i pecka i smeta itd) i sta to znaci za mene? Koje su opasnosti ako ja dobijem kandidu? Naravno, osim gubitka novca i vremena na lecenje i lekove :) Imam jos neka pitanja vezana za napomenutu bolest ali otom potom.

Hvala svima unapred i nadam se da cete se ukljuciti u diskusiju i pomoci mi jer sam se malo uplasio kada sam procitao da se spominje i moguca neplodnost od kandide :/
Odgovori