prerana ejakulacija

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija

Odgovori
BRZI ;-)
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Sep 24, 2011 5:39 pm

prerana ejakulacija

Post od BRZI ;-) »

Zdravo svima!
Imam 25 godina i imam probleme sa preranom ejakulacijom od kad sam počeo sa sexualnim odnosima.NE pomaže mi ni masturbacija pre odnosa,probao sam sa svim vežbama i varijantama ali ne ide.Jedino,kad koristim "Durex Performu" mogu da imam duži odnos ali, to mi nije rešenje.Bio sam kod urologa i rekao mi je da 7 dana pijem trećinu tablete ANAFRANILA koju nisam pio jer imam Hašimoto tireoditis,a na njima piše da se ne smeju koristiti kad postoji bilo kakav problem sa štitnom žlezdom.Posle toga više nisam išao kod urologa.Inače,glavić mi je mnogo osetljiv i nadražljiv.Da li to možda ima neke veze i/ili šta bi još moglo da bude.
Hvala!
Dejanbg
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sre Apr 19, 2006 12:02 am

Re: prerana ejakulacija

Post od Dejanbg »

Jel si obrezan, ako nisi, da li ti kozica stalno pokriva glavic?
To moze imati uticaja, prevelika osetljivost glavica.
Dr011
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jan 15, 2009 6:10 pm

Re: prerana ejakulacija

Post od Dr011 »

postoji li neki problem na penisu, npr. tesna kozica, kratak frenulum, upala glavica i kozice? kod mladih momaka taj problem moze biti na psiholoskoj osnovi, ali i kod prenadrazljivosti nervnih zavrsetaka...kako je pri masturbaciji, mozes li da dodirujes direktno glavic? nekad se radi samo o nenaviknutosti na direktan dodir po glavicu, pa pokusaj sa tim, vezbaj i sam pri masturbaciji kontrolu osecaja i odlaganja ejakulacije...postoje i vezbe koje se primenjuju tokom odnosa...tu si i kondomi kao sto je "performa", a postoje i gelovi sa lokalnim anestetikom koji se koriste kod tog problema...
Odgovori