Velicina Penisa
Moderatori: moderato, admin, vlada99, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija
Velicina Penisa
Penis mi je u erekciji oko 11, 12 cm... Da li mogu imati normalne sexualne odnose sa tom velicinom ? Jako me psihicki to opterecuje...
- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
- Kontakt:
Re: Velicina Penisa
Можеш.
posto imam tezi oblik fimoze, da li postoji mogucnost da obrezivanjem dobijem malo na velicini ?
- aaaca
- Stalni član
- Kontakt:
Може да се деси. Пре операције прво погледај по форуму. Један лик је детаљно описао како је развлачењем кожице успео све да реши без операције.
"da se obrezem da dobijem na velicini"
LOL
LOL
- aaaca
- Stalni član
- Kontakt:
Могуће је. Када кожа превише затеже па се уклони, може да се добије мало на дужини.
-
- Novi član
- Pridružio se: Pon Dec 21, 2015 10:58 am
Pozdrav ljudi, interesu je me da li je neko imao iskustva sa kremama za povećanje penisa, nešto tipa titan gel ili nešto slično? Ako jeste, interesuje me koliko je to u stvari sigurno i kakvi su neželjeni efekti?
TuccoSalamanca napisao:Pozdrav ljudi, interesu je me da li je neko imao iskustva sa kremama za povećanje penisa, nešto tipa titan gel ili nešto slično? Ako jeste, interesuje me koliko je to u stvari sigurno i kakvi su neželjeni efekti?
ne postoji takvo nesto, cisto bacanje para... kao sto reklamiraju za kosu, celav si uzmes losion i za pola godine naraste kosa,,, mrtvu celiju neces oziveti , jedino transplatacija kose...
- postoje vezbe za povecanje penisa, penis je misic kao i ostali ... i moze da se poveca vezbanjem...ali ne preko dana, treba truda i napora...postoji stara vezba, saudo-arabiska tehnika... evo ti link , ovu vezbu su egipcani i arapi u staro doba radili...
https://www.youtube.com/watch?v=oHgcvNstUn8
saudoarabska*
- aaaca
- Stalni član
- Kontakt:
Пенис није мишић.
penis nije misic u klasicnom smislu i nije kost... penis je sastavljen od tri sundjeraste cevi i krvnih sudova.,, vecina onih koji razmishljaju o povecanju penisa, penis posmatraju kao misic... a ako je misic, onda se može i nabildovati, je l’ tako?aaaca napisao:Пенис није мишић.
- aaaca
- Stalni član
- Kontakt:
Могу они да размишљају како год хоће али пенис није мишић ни у каквом смислу.
Неки чак врше операцију пресецања жиле која се наставља унутра (корен) и тако добију доста на дужини. Свашта људи раде када им глупости падну на памет.
Неки чак врше операцију пресецања жиле која се наставља унутра (корен) и тако добију доста на дужини. Свашта људи раде када им глупости падну на памет.
-
- Novi član
- Pridružio se: Čet Jun 27, 2019 7:35 am
Tablete za povećanje penisa - rs.memberxxl.com